6071

A90S Kartmappe S

Kartmappe A90S

Varenr.:367987
A90S Kartmappe er en kartmappe i myk og holdbar TPU-plast med enkelt design og praktiske røde kanter som gjør den enkel å finne. Helt vanntett lås med borrelås og rullelukking. Leveres med to snorer.
253,-
-+
100+ på lager.

A90S Kartmappe Small:
Mål: 30 x 25 cm
Vekt: 140 gram

Beskrivelse

«Nord-jentenes» gramjeger-triks:

  • Snorene for å feste fungerer fint slik de kommer ved kjøp, men for å spare vekt kuttet vi den ene vekk og heller festet kartmappen rett i speiderskjerfet som uansett skulle med. Stroppen rundt kroppen valgte vi å kutte slik at vi festet klipsene rett i sekkens hoftebelte.
  • Vi er veldig fornøyde med kartmappen. Den fungerer også fint til andre formål, blant annet som oppsamlingspose til kvist og never, telefonmappe og akebrett!

Nord-jentene Astrid og Thea gikk hele veien fra Lindesnes til Bodø i 2016 til fots. På veien nordover testet de utstyr for Speider-sport på skikkelig speidervis. Nord var Norges speiderforbunds landsleir i Bodø i 2017.

Norske utviklere står bak merkevaren A90S. Visjonen er at produktene alltid vil utfordre eksisterende standarder for slitestyrke, funksjonalitet og holdbarhet. Basert på erfaringer fra ekstremt friluftsliv og produktdesign, utvikles spennende løsninger på klassisk turutstyr.

6071