Skisko til dame Alfa Greenland 75 Advance GTX Black W Skisko til dame Alfa Greenland 75 Advance GTX Black W Skisko til dame Alfa Greenland 75 Advance GTX Black W

Alfa Greenland 75 Advance GTX Black W

Skisko til dame

Varenr.: 901444
Alfa Greenland 75 Advanced GTX W er en komfortabel og varm skistøvel i fullnarvet lær til krevende skiturer på fjell og vidde. Støvelen er vinterforet med Gore-Tex, og har en varmeisolerende mellomsåle, samt anatomisk innleggssåle. Tåpartiet er ekstra forsterket for å beskytte skinnet mot skarekanter. Støvelen har også ekstra god passform i hælen for å hindre gnagsår.
3 499,-
0 på lager. Tilbake om 1000 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Alfa Greenland 75 Advanced GTX W:
Vekt: 780 gram (38)
Skafthøyde: 15,5 cm (38)
Binding: Rottefella NN 75 mm
Farge
Sort
Beskrivelse

Vær oppmerksom på at skiskoen har vulkanisert såle, og at store skostørrelser passer bedre i Voile-bindinger. Gitte snø-/skareforhold er en ekstrem påkjenning på skoens materialer, og ved bruk under slike forhold må økt slitasje forventes.

  • Gore-Tex Insulated brukes i vintermodeller for ekstra isolasjon ved lave temperaturer. Vann og snø er blokkert mens svetten lett fordamper fra innsiden av støvelen. Den isolerende foringen beskytter mot lave temperaturer og gir et tørt, varmt og behagelig klima for føttene. Membranen er 100 % vanntett, slitesterk og har god pustevennlighet med isolerende egenskaper for bruk under kalde værforhold.
  • Vibram 75 mm yttersåle for standard 3 pinns tåbinding. Kan brukes med vaierbinding.
  • Fuktabsorberende binnsåle som holder føttene tørre, varme og komfortable. Isolerer mot fukt og kulde fra bakken.
  • Helkalosjering rundt hele nedre del av skoen som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.
  • Fullnarvet lær er den beste lærkvaliteten, med gode pusteegenskaper og en glatt overflate som ved rett vedlikehold gjør den svært slitesterk og vann- /snøavvisende.
  • Klassisk snitt med svært god fleksibilitet og full bevegelsesfrihet.

Om Nordic Norm (NN)

NN-bindingen (75 mm) er den opprinnelige Rottefella-bindingen fra 1927. Bindingen er godt egnet på fjellski.

Om mellomhøye tursko

Tursko kan deles i tre høyder: lav, mellom og høy. En mellomhøy tursko har litt ankelstøtte, og passer derfor godt på sti og i litt kronglete natur. Den passer også best med lett sekk.

Mellomhøy tursko tåler mer vann enn de lave turskoene, rett og slett fordi toppkanten er litt høyere slik at vann fra vått gress ikke trekker over og ned i skoen like lett.

Fine tursko til hverdagsturer i skog og mark!

Om Gore-Tex

Gore-Tex er en membran som stopper vannet fra å trenge inn, samtidig som den lar svetten fordampe ut. Det finnes flere varianter, men felles for de alle er at de er vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne.

Selv om Gore-Tex er impregnert fra start, bør du gi den en ekstra runde med impregnering ganske snart. Husk at all impregnering forsvinner ved bruk, og at den må fornyes.

Alfa Sko AS er blant de eldste skoprodusentene i landet. Bedriften har røtter tilbake til 1931 og holder til på Hadeland. Til tross for at de i dag er en moderne og fremtidsrettet bedrift, med øynene rettet mot det globale markedet, foregår all produktutvikling, distribusjon, salg og markedsføring fremdeles på Hadeland i Norge. Skoene produseres deretter i Europa og Asia, under overvåkning og tett oppfølging fra våre produktdesignere.

I over 80 år har de produsert ski- og tursko for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av fottøy til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Klær og utstyr til en god skitur

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

20761