25116 25116 25116 25116 25116 25116

Amazonas Adventure Hero XXL Hammock

Stor hengekøye

Varenr.: 114491
Amazonas Adventure Hero XXL Hammock er en hengekøye i nylon med integrert myggnett og god bredde. Fin vekt på 555 gram. Myggnettet har integrerte stenger som spenner myggnettet ut. Egen lomme for oppblåsbare underlag på undersiden av hengekøyen. Selges uten oppheng.
2 114,-
-+
8 på lager.

Amazonas Adventure Hero XXL Hammock:
Mål: 305 x 160 cm / Totalt lengde 341 cm / Pakket Ø 12 x 25 cm
Underlagstørrelse: Maksimalt 240 x 64 cm
Vekt: 555 gram
Belastning: 150 kg
Materiale: 20 D ripstop nylon

Beskrivelse

Adventure Moskito HammockThermo har et integrert myggnett. Du kan bruke hengekøya på begge sider, altså med eller uten myggnettet. Når du bruker siden med nett kommer du enkelt inn gjennom en stor glidelåsåpning i siden. Nettet holdes oppe og vekk fra kroppen ved hjelp av 3 løkker du kan føre tauet gjennom og de to medfølgende stengene som spenner opp myggnettet og gir god plass og romfølelse. Køyen har også en integrert termolomme for liggeunderlag.

Husk oppheng til hengekøye

Sjekk om oppheng er med eller ikke når du sammenligner priser. Det finnes flere typer, slik som bånd med løkker og karabiner, til lettvektstau og knutesystem. Dette er litt smak og behag. Se alle oppheng til hengekøye her.

Lurt med myggnett

Med hengekøye slipper å tenke på om du ligger midt i hovedveien til en maurtue og andre spennende småkryp. Stein og myr er også uproblematisk når du henger høyt. Det eneste som er stress, er at du av og til trenger et myggnett rundt køya mot knott og mygg. Se alle myggnett til hengekøye her.

Bruk tarp

For det kan begynne å regne. Er det meldt regn, bør du pakke med en tarp eller en gapahuk som du kan henge over. Se alle tarper til hengekøye her.

Ikke frys – bruk underdyne

Hengekøye blir fort kaldt når det går mot høst og vinter. Det er fordi det ikke er noen isolasjon nedenfra, slik som du vanligvis får når du ligger på et liggeunderlag på bakken. I tillegg vil soveposen bli klemt flat under og rundt deg i hengekøya. Løsningen er å bruke en underdyne. Se alle underdyner her.

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Slik velger du hengekøye

Sover du i trærne, får du utsikt, stjernehimmel og soloppgang.

Se mer fra kategorien:

25116