Hengekøye Amazonas Moskito-Traveller Extreme Hengekøye Amazonas Moskito-Traveller Extreme Hengekøye Amazonas Moskito-Traveller Extreme Hengekøye Amazonas Moskito-Traveller Extreme

Amazonas Moskito-Traveller Extreme

Hengekøye

Varenr.: 741780
Amazonas Moskito-Traveller Extreme er en hengekøye i polyester med integrert myggnett og medium bredde. Fin vekt på 480 gram. Impregnert myggnettet med integrerte stenger som spenner myggnettet ut. Snorene har integrerte regnstoppere. Selges uten oppheng.
1 099,-
550,-Tilbud
-+
3 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Amazonas Moskito-Traveller Extreme:
Mål: 275 x 140 cm / Totalt lengde 295 cm / Pakket Ø 8,5 x 24,5 cm
Vekt: 530 gram
Belastning: 200 kg
Materiale: 210 D ripstop nylon
Produsert i Kina

Beskrivelse

 

Husk oppheng til hengekøye

Sjekk om oppheng er med eller ikke når du sammenligner priser. Det finnes flere typer, slik som bånd med løkker og karabiner, til lettvektstau og knutesystem. Dette er litt smak og behag. Se alle oppheng til hengekøye her.

Lurt med myggnett

Med hengekøye slipper å tenke på om du ligger midt i hovedveien til en maurtue og andre spennende småkryp. Stein og myr er også uproblematisk når du henger høyt. Det eneste som er stress, er at du av og til trenger et myggnett rundt køya mot knott og mygg. Se alle myggnett til hengekøye her.

Bruk tarp

For det kan begynne å regne. Er det meldt regn, bør du pakke med en tarp eller en gapahuk som du kan henge over. Se alle tarper til hengekøye her.

Ikke frys – bruk underdyne

Hengekøye blir fort kaldt når det går mot høst og vinter. Det er fordi det ikke er noen isolasjon nedenfra, slik som du vanligvis får når du ligger på et liggeunderlag på bakken. I tillegg vil soveposen bli klemt flat under og rundt deg i hengekøya. Løsningen er å bruke en underdyne. Se alle underdyner her.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.

Se mer fra kategorien:

Lett speiderkøye NSF Speiderkøya Lett
47%
5641