5844 5844 5844 5844 5844 5844 5844

Asivik Airmat 7 XL Primaloft

Isolert underlag

Varenr.: 189243
Asivik Airmat 7 XL Primaloft er et hele 7 cm tykt liggeunderlag som har ekstra lengde og normal bredde. Isolert med syntetisk isolasjon. Fylles enkelt med supersmart pumpepose som følger med.
1 395,-
-+
7 på lager.

Asivik Airmat 3 7.0 XL Primaloft:
Isoleringsevne: R 2,2
Mål: 198 x 64 x 7 cm / Pakket Ø 15 x 25 cm
Vekt: 835 gram / Uten pumpe 773 gram
Leveres med pumpe

Beskrivelse

Underlaget er utrolig lett å bruke, når du kommer frem til din leirplass, rull det ut og pump det opp med den medfølgende pumpe. På kort tid har du en super komfortabel madrass på 7 cm! Luftkamrene er belagt med folie, som både sender kroppens tempratur i retur og bakkens kulde tilbake.

Underlag med fiberfyll

Fordelen med oppblåsbart underlag er at det er varmt, mykt og godt å ligge på. Ulempen er at du kan få hull i dem.

Dette underlaget er fylt med syntetisk fiber. Fiberfyll ligner veldig på dunfyll, men det er ofte litt rimeligere og ikke fullt så varmt. Underlag som er fylt med dun eller fiber tar også mindre plass i sekken enn underlag med skumfyll.

Pumpeposer er den mest effektive måten å fylle liggeunderlag med luft på. Du fanger så mye luft du klarer i posen, ruller den sammen og presser luften ut av posen og inn i underlaget. Liggeunderlag med dunfyll eller fiberfyll bør pumpes opp med pumpepose eller integrert pumpe, ellers vil fuktighet fra pusten skade underlaget over tid.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

Vi sover best med pute. Det finnes mange ulike typer, noen puter er fylt med mykt skum, andre med varm dun og noen med bare luft og kjærlighet. Mange sverger også til å hvile hode på sekken eller ullgenser. Du klarer deg selvsagt uten pute. Men det er digg!

Asivik er de danske speidernes eget varemerke! Produktene tåler en trøkk og er testet av erfarne speidere på turer over hele verden. Danske Spejder-Sport videreutvikler Asivik i samarbeid med både norske og svenske speidere. Resultatet er miljøvennlige produkter som er både enkle, solide, funksjonelle. Overflødige detaljer er fjernet for å gi speidere kvalitetsprodukter til en god pris.

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?
0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

5844