5849 5849 5849

Asivik LiteMat 15

Trekkspillunderlag

Varenr.:216321
Asivik LiteMat 15 er et svært kompakt liggeunderlag av skum. Eggekartong-strukturen gjør at du får mange varme lommer med luft under kroppen. I tillegg gjør det at underlaget kan brettes som et skikkelig kompakt trekkspill. Da tar det mindre plass enn en rull. Lav vekt!
399,-
-+
0 på lager. Tilbake om 20 dager.
Beskrivelse

Asivik LiteMat 15:

  • Isoleringsevne: R 2
  • Mål: 184 x 56 x 1,5 cm / Pakket Ø 13 x 13 x 56 cm
  • Vekt: 349 gram

Et underlag i skum virker hver eneste gang! Det er slitesterkt og kan ikke punktere. Så da slipper du å finkjemme leirplassen før du legger deg.

Et skumunderlag er klar til pause når du er; det skal ikke blåses opp eller graves frem fra dypet i sekken. Lunsj på fjellet er mer behagelig på et underlag – og kanskje går lunsjen direkte over i en middagslur i solen?

Du kan også ta med underlaget rundt leirbålet og sitte godt og varmt mens praten går og gnistrene fra bålet danser.

Asivik LiteMat 15 har naturligvis lukkede celler, slik at det ikke suger vann, og dråper på overfladen kan du bare riste bort. De lukkede cellene gjør også at underlaget ikke blir flatt med tiden, men spretter tilbake, når du har trykket på det. Eggekartong-mønsteret gir ekstra lommer med stillestående luft.

TIPS: Når underlaget er pakket kan du dele/brette stabelen i to like store biter. Da får du en større flate bak på sekken, som ikke stikker stå mye ut når du farter rundt i kollektivtransporten.

Asivik er de danske speidernes eget varemerke! Produktene tåler en trøkk og er testet av erfarne speidere på turer over hele verden. Danske Spejder-Sport videreutvikler Asivik i samarbeid med både norske og svenske speidere. Resultatet er miljøvennlige produkter som er både enkle, solide, funksjonelle. Overflødige detaljer er fjernet for å gi speidere kvalitetsprodukter til en god pris.

5849