Høstpose Bergans Trollhetta Synthetic 800 Høstpose Bergans Trollhetta Synthetic 800

Bergans Trollhetta Synthetic 800

Høstpose

Varenr.: 112886

Bergans Trollhetta Synthetic 800 er en kompakt 3-sesongs sovepose med romslig snitt, god plass til beina og med god krage. Posen er fylt med Microfiber som gir en komforttemperatur fra 1 ned til –5 grader (ekstrem –21). Komfortabel sovepose med høy isolasjonsevne.

2 300,-
-+
0 på lager. Tilbake om 20 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Bergans Trollhetta Synthetic 800:
Personlengde: opptil 195 cm
Temperatur: Komfort 1/–5 / Ekstrem –21
Mål: 55–80 x 195 cm / Pakket Ø 22 x 46 cm
Vekt: 1240 gram
Glidelås: Senter

Beskrivelse

Sovepose med kunstfiber

Denne soveposen er isolert med kunstfiber. Kunstfiber er det mest vanlige fyllet i soveposer og er rimeligere enn en sovepose som er isolert med kunstfiber. Siden soveposene tåler litt fukt uten å miste isolasjonsevnen, er de et godt valg hvis du skal ha en sommerpose, eller en pose du kan bruke både sommer og vinter

 

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

23029