Lett sekk til herre Bergans Rondane 65 v6 91

Bergans Rondane 65 v6 91

Lett sekk til herre

Varenr.: 113471

Rondane 65 v6 er en lett, teknisk og praktisk tursekk med skikkelig, justerbart bæresystem med god ventilasjon mellom deg og ryggsekken. Glidelåsåpningen langs hele fronten gjør det superenkelt å finne tingene dine, enten du har system i sekken eller ikke.

FargeproduktBergans 91 Black
Lett sekk til herre Bergans Rondane 65 v6 91
1 945,-
-+
1 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Fjällräven, Silva, Darn Tough og Bliz. Se alle supertilbudene.

Bergans Rondane 65 v6:
Volum: 65 liter
Vekt: 1456 gram
Maksimal pakkvekt: Opptil 17 kg
Mål: Pakket 30 x 78 x 30 cm / Hoftebelte: 65–130 cm / Rygglengde 43–62 cm
Materiale: Cordura Rip-stop 305 D
Farge
Sort
Beskrivelse

Like lett, like teknisk, enda mer allsidig!

Den sjette utgaven av Rondane-ryggsekkene har en helt ny look og et mer slitesterkt, PFAS-fritt Cordura-materiale. Den stilrene designen og de praktiske egenskapene gjør at den passer like godt som reiseveske som tursekk. En riktig justert ryggsekk er en garanti for en komfortabel og effektiv bæreopplevelse.

Rondane 65 v6 er utstyrt med Bergans QuickAdjust PRO, et sterkt system som gjør det mulig å raskt og enkelt justere ryggsekkens lengde perfekt etter kroppen. Bergans FlowPanel garanterer optimal ventilasjon mellom deg og ryggsekken og gir en mer behagelig turopplevelse. En svært praktisk detalj hos Rondane er glidelåsåpningen langs hele fronten. Den gjør det superenkelt å finne tingene dine, enten du har system i sekken eller ikke.

Sekken har også rikelig med lommer i alle størrelser – i topplokket, på frontåpningen, langs sidene og på det vatterte hoftebeltet. På utsiden har ryggsekken festepunkter for vandrestaver eller isøks, og flere hemper for å feste ekstra utstyr. Ryggsekken er klargjort for drikkesystem.

  • Bergans QuickAdjust PRO, justerbar rygglengde. Ventilerende Bergans FlowPanel i ryggflaten. Høydejusterbare strammeremmer øverst. Vattert hoftebelte og skulderrem.
  • Toppåpning med snølås. Full glidelåsåpning i front. Kompresjonsremmer på hver side. Slitesterkt, PFAS-fritt Cordura-materiale.
  • Elastiske sidelommer i mesh. Lommer med glidelås på hoftebeltet. To glidelåslommer på topplokket. Stor lomme i mesh på innsiden.
  • Klargjort for drikkesystem.
  • Justerbar brystrem.
  • Feste for isøks.
  • Bærehåndtak på toppen.
  • Nøkkelkrok.
  • Produktet inneholder Bluesign-godkjente materialer.

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

23776