Tursekk til barn Bergans Birkebeiner 40 Junior 13565 Tursekk til barn Bergans Birkebeiner 40 Junior 13565 Tursekk til barn Bergans Birkebeiner 40 Junior 13565

Bergans Birkebeiner 40 Junior 13565

Tursekk til barn

Varenr.: 113768
Bergans Birkebeiner Junior 40 liter er en fullt funksjonell og lett tursekk for barn. Den er utstyrt med QuickAdjust II, et system som gjør det mulig å tilpasse rygglengden etter barnets rygg. Dette er viktig, fordi en riktig justert sekk er mye mer komfortabel å bære. Med denne funksjonen varer sekken også lenger, siden den vokser med barnet.  Spennene er enkle å åpne for barn. Leveres med regntrekk.
FargeproduktBergans 13565 GreenMud LightGreenMud
Tursekk til barn Bergans Birkebeiner 40 Junior 14184
Tursekk til barn Bergans Birkebeiner 40 Junior 13565
1 190,-
-+
3 på lager.
16 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Bergans Birkebeiner Junior 40 liter:
Personhøyde: 140–164 cm
Volum: 40 liter
Vekt: 960 gram

Farge
 • Grønn
 • Grå
Beskrivelse
 • Teknisk, funksjonell og lett tursekk for barn.
 • Justerbar rygglengde for best bærekomfort.
 • Utstyrt med barnevennlige spenner.
 • En god sekk som skaper turglede for de små.
 • Regntrekk følger med.
Et smart valg for fremtiden! Bergans mener det er viktig å gi barn og ungdom gode naturopplevelser. Derfor har ryggsekkene i Birkebeiner-serien like gode funksjoner og materialer som Bergans ryggsekker for voksne, og er laget for å gi barn og ungdom en bedre friluftsopplevelse, enten de går på tur, slår leir eller leker utendørs.
 • Bæresystem: Med QuickAdjust™ II kan ryggsekkens rygglengde enkelt justeres for å tilpasses bærerens rygg. Ryggsekken er anatomisk utformet med mykt ryggpanel, regulerbar skulderrem og komfortabelt hoftebelte. Ramme i fjærstål. Justerbare toppstrammere.
 • Sekkepose: Klassisk toppåpning med snølås. Todelt hovedrom med fleksibel skillevegg. Bunnåpning med glidelås. To kompresjonsremmer på hver side. To utstyrsremmer på undersiden.
 • Lommer: Store sidelommer i mesh
 • Topplokk: Topplokk med to utvendige lommer.
 • Regntrekk i egen lomme. Ekstra festepunkter for PLUS-remmer. Bærehåndtak. YKK glidelåser. Nøkkelkrok. Barnevennlige spenner. Produktet inneholder bluesign approved fabrics and trimmings.

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

24233