25248 25248

Bergans Fløyen W 4 liter 11556

Dagstursekk til dame

Varenr.: 114583

Bergans Fløyen W 4 er en lett og funksjonell aktivitetssekk med suveren komfort og stabilitet. Dagstursekken er spesielt utformet etter kvinners anatomi, og har ryggplate som gir optimal ventilering og fukttransport i ryggen. Stabiliseringssystemet gjør at sekken sitter som støpt på ryggen selv ved høy aktivitet og mye bevegelse. Kompresjonssystemet er enkelt i bruk og kan strammes og løses ut mens du har sekken på. Inni og utenpå finnes lommer og oppbevaringsløsninger for alle behov. Sekken leveres med Hydrapak 1,5 liter drikkesystem.

FargeproduktBergans 11556 Fjord
Dagstursekk til dame Bergans Fløyen W 4 liter 11556
635,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
5 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.
Bergans Fløyen W 4:
Volum: 4 liter
Vekt: 400 gram
Rygglengde: 41–56 cm
Pakkvekt: Opptil 4 kg
Mål: 22 x 38 x 4 cm
Beskrivelse
  • Bergans patenterte RS3 Rock Steady Stability System. Skulderremmer og ryggpanel spesielt utviklet for kvinner. Ventilerende Bergans FlowPanel i ryggflaten. Ventilerende skulderremmer.
  • Elastisk kompresjonssystem i front som kan betjenes mens du har sekken på.
  • Lett tilgjengelig lomme på undersiden av sekken. To store, ekspanderende lommer på skulderremmene. Glidelåslomme med nøkkelkrok på innsiden av hovedrommet.
  • HydraPak 1,5 liter drikkesystem er inkludert.
  • Refleksdetaljer i front.
  • Produktet inneholder bluesign godkjente materialer.

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se flere fra kategorien:

25248