Hoftesekk med flaske Bergans Fløyen Hydration Belt 13751

Bergans Fløyen Hydration Belt 13751

Hoftesekk med flaske

Varenr.: 114581
Bergans Fløyen Hydration Belt er et superfunksjonelt drikkebelte spekket med smarte løsninger. Hoftesekken leveres med ergonomisk utformet flaske på 6 dl i horisontal posisjon for god vektfordeling. Flasken holdes på plass i beltet ved hjelp av en strikklås som du enkelt betjener med én hånd mens du er i aktivitet. Topplommen er tilpasset smarttelefonen din og har vindu i TPU-plast som gjør det mulig å operere berøringsskjermen uten å ta telefonen ut. Beltet har også en lomme for sikker og lydløs oppbevaring av nøkler og andre småting.
FargeproduktBergans 13751 Forestfrost
Hoftesekk med flaske Bergans Fløyen Hydration Belt 13751
Hoftesekk med flaske Bergans Fløyen Hydration Belt 671
Hoftesekk med flaske Bergans Fløyen Hydration Belt 91
338,-
-+
1 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Fjällräven, Silva, Darn Tough og Bliz. Se alle supertilbudene.

Bergans Fløyen Hydration Belt:
Volum: Flaske 0,6 liter
Vekt: 300 gram
Beskrivelse
  • Glidelåslomme på hoftebelte med en liten innvendig lomme for sikker og lydløs oppbevaring av nøkler og andre småting. Stor telefonlomme med vindu i TPU-plast – rommer komfortabelt iPhone 7+ med deksel.
  • Selvlukkende, regulerbar spenne.
  • BPA-fri drikkeflaske på 6 dl med ergonomisk grep og selvlukkende ventil. Flasken kan enkelt tas ut og festes i beltet med én hånd mens du løper.
  • Reflekspanel.
  • Nøkkelkrok.
  • Produktet inneholder bluesign godkjente materialer.

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

Om Bergans Fløyen

0

Bergans Fløyen er en kolleksjon med fokus på bærekraftig design og fremragende funksjon. Dette er en serie med ultralett og svært komprimerbar plagg utviklet for aktiviteter med høyt tempo, som for eksempel fast hiking. Fløyen-serien er allsidige produkter for aktiviteter både i og utenfor opptråkkede løyper. Plaggene har lav vekt, høy pusteevne og kjennes så komfortable på kroppen at du får lyst til å komme deg ut på tur eller trening.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

25244