25240

Bergans Fløyen Hydration Belt

Hoftesekk med flaske

Varenr.: 114579
Bergans Fløyen Hydration Belt er et superfunksjonelt drikkebelte spekket med smarte løsninger. Hoftesekken leveres med ergonomisk utformet flaske på 6 dl i horisontal posisjon for god vektfordeling. Flasken holdes på plass i beltet ved hjelp av en strikklås som du enkelt betjener med én hånd mens du er i aktivitet. Topplommen er tilpasset smarttelefonen din og har vindu i TPU-plast som gjør det mulig å operere berøringsskjermen uten å ta telefonen ut. Beltet har også en lomme for sikker og lydløs oppbevaring av nøkler og andre småting.
338,-
0 på lager. Tilbake om 1000 dager.
Bergans Fløyen Hydration Belt:
Volum: Flaske 0,6 liter
Vekt: 300 gram
Beskrivelse
  • Glidelåslomme på hoftebelte med en liten innvendig lomme for sikker og lydløs oppbevaring av nøkler og andre småting. Stor telefonlomme med vindu i TPU-plast – rommer komfortabelt iPhone 7+ med deksel.
  • Selvlukkende, regulerbar spenne.
  • BPA-fri drikkeflaske på 6 dl med ergonomisk grep og selvlukkende ventil. Flasken kan enkelt tas ut og festes i beltet med én hånd mens du løper.
  • Reflekspanel.
  • Nøkkelkrok.
  • Produktet inneholder bluesign godkjente materialer.

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

25240