Lave gamasjer Bergans Tind Gaiter Lave gamasjer Bergans Tind Gaiter Lave gamasjer Bergans Tind Gaiter Lave gamasjer Bergans Tind Gaiter

Bergans Tind Gaiter

Lave gamasjer

Varenr.: 212439
Bergans Tind Gaiter er en lav, lett og luftig gamasje utviklet til topptur og fjellsport om sommeren. Egner seg både til lave fjellsko/joggesko, og til klassiske fjellstøvler. Hindrer snø og smårusk i å komme opp i støvlene. Fyller lite i sekken. Kan åpnes helt med glidelås midt foran. Forsterkningsstoff på innsiden der det er størst slitasje. Strikk med god elastisitet både i overkant og underkant. Feste med krok. Utskiftbar, justerbar strikk som er forsterket med plastbelegg i delen under skoen. Refleksdetaljer.
540,-
0 på lager. Tilbake om 1000 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Bergans Tind Gaiter:
Materialer: 90 % polyester /10 % elastan (Spandex)
Vekt: 170 gram (L)

Beskrivelse
  • Lav, lett og luftig gamasje
  • Kan brukes over både støvler og tursko
  • Tar lite plass i sekken

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

921