Kanoåre 150 cm Bergans Ally Canoe Paddle 150 Kanoåre 150 cm Bergans Ally Canoe Paddle 150

Bergans Ally Canoe Paddle 150

Kanoåre 150 cm

Varenr.: 366416
Bergans Ally Canoe Paddle er en håndlaget kanoåre i tre.
900,-
-+
7 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Fjällräven, Silva, Darn Tough og Bliz. Se alle supertilbudene.

Bergans Ally Canoe Paddle 150:
Mål: 150 cm / Blad 18 x 47 cm
Vekt: 735 cm
Beskrivelse

Lengde på åra og riktig sittestilling

  • Lengden på åra skal være så lang at armen danner to 90 graders vinkler når du holder åra horisontalt over hodet med korrektr padlegrep.
  • Sett deg på kne i kanoen med beina under setet og len rumpa på setet (trapperstilling)
  • En kano skal alltid flyte, selvom den er fylt med vann. Alle moderne kanoer har oppdrift i materialet eller innstøpte flyteelementer. Bruker du en gammel kano, bør du forsikre deg om at den flyter riktig. Unngå løse tau og reimer. Det er lett å vikle seg fast i dem slik at du ikke kommer løs ved en velt.
  • Frampadler og bakpadler padler alltid på hver sin side av kanoen. De holder seg konsekvent til denne ene siden inntil begge padlere blir enige om å bytte side samtidig. To årer på samme side av kanoen er like dumt som to støttehjul på samme side av en sykkel.

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

6828