1107

Bergans Fløyen 12 Sprout Green Aluminium

Dagstursekk med drikkepose

Varenr.: 690703
Bergans Fløyen 12 har Bergans patenterte RS3; Rock Steady Stability System og skulderremmer, hoftebelte og rygg spesielt utformet til kvinners anatomi. De romslige lommene på utsiden gir deg rask tilgang til utstyret du trenger mens du går. Bergans FlowPanel gir optimal ventilering og fukttransport i ryggen. HydraPak 1,5 liter drikkepose er inkludert. Liten, lett og effektiv sekk for dagsturer med høy puls!
FargeproduktBergans 12876 Sprout Green Aluminium Solid Dark Grey
Dagstursekk med drikkepose Bergans Fløyen 12 Sprout Green Aluminium
803,-
-+
1 på lager.
Bergans Fløyen 12:
Volum: 12 liter
Vekt: 485 gram
Mål: Pakket 48 x 24 x 4 cm / Rygglengde 43–60 cm
Materiale: Nylon 100D High Tenacitya
Beskrivelse
  • Bæresystem: Bergans patenterte RS3; Rock Steady Stability System. Ventilerende Bergans FlowPanel i ryggflaten. Ventilerende skulderremmer.
  • Sekkepose: Elastisk kompresjonssystem i front (kan betjenes mens du har sekken på).
  • Lommer: To store, ekspanderende sidelommer. Oppbevaringslomme på undersiden. To ekspanderende lommer på skulderremmene. Glidelåslomme med nøkkelkrok på innsiden av hovedrommet.
  • Ytterligere funksjoner: HydraPak 1,5 liter BPA-fri drikkesystem er inkludert. Refleksdetaljer i front. Produktet inneholder bluesign-godjente materialer.

Om Bergans Fløyen

0

Bergans Fløyen er en kolleksjon med fokus på bærekraftig design og fremragende funksjon. Dette er en serie med ultralett og svært komprimerbar plagg utviklet for aktiviteter med høyt tempo, som for eksempel fast hiking. Fløyen-serien er allsidige produkter for aktiviteter både i og utenfor opptråkkede løyper. Plaggene har lav vekt, høy pusteevne og kjennes så komfortable på kroppen at du får lyst til å komme deg ut på tur eller trening.

Se mer fra kategorien:

1107