1126

Bergans Snøhetta Jacket W S

Fjelljakke til dame

Varenr.: 691061
Bergans Snøhetta Jacket W er en allværsjakke som er spesieltlaget for turer i vinterfjellet og er utviklet av Bergans i samarbeid med DNT. Vi ønsket en jakke som var lang og beskyttende, med klaffer på front glidelås, lange ventilasjonsglidelåser. Stretch og snitt er med på å gir god passform og bevegelighet. Høy vanntetthet (20m) og god fukttransport med NX membran. Det er ikke lommer nederst på jakke pga ønsket om å holde vekten lav samtidig som at vi ikke ønsket å ha lommer i konflikt med hoftebelte og pulkdrag.
Størrelseprodukt
S
3 045,-
-+
3 på lager.
Beskrivelse

De to lommene på brystet er belglommer som gir god plass uten å føles trange. Lommene er fôret med mesh for å gi best mulig fukttransport. Jakka er utstyrt med strikkestramming både i midjen (justeres fra innsiden av brystlommene) og i nedre jakkekant.

Jakka er myk, i stretch-stoff og vil føles betydelig mer smidig enn andre skalljakke-toppmodeller for vinterbruk, og langt lettere og mer fleksibel enn en kraftigere bomullsjakke. For å unngå kondens og ising i jakka bør du ikke velge for stor størrelse. Dermizax NX membranen gir god fuktransport – faktisk bedre enn enkelte bomullskvaliteter. Vi håper det tradisjonelle utseendet til jakka vil gi den et tidløst preg og at du bruker opp jakka i stedet for å kjøpe ny etter et par sesonger fordi du har feil farge. Klassisk tidløs design kombinert med høy kvalitet bør derfor kunne gi lavere forbruk.

Bergans Snøhetta Jacket W:

  • Vekt: 630 gram (M)

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Ytterlag: Dette må du vite om jakker og bukser

Hva skal du tenke på når du velger jakke og bukse? Se de ulike alternativene og deres fordeler og ulemper.
0

Mellomlag: Dette må du vite om klærne i midten

Se fordelene og ulempene med de ulike stofftypene du kan bruke som mellomlag, og få med deg våre kjøpetips.
0

Innerlag: Dette må du vite om undertøy

Feil eller dårlig undertøy kan fort ødelegge en god turopplevelse. Her er kjøpetipsene du trenger og fellene du bør styre unna.

Se flere fra kategorien:

1126