1424

Bergans Arctic Expedition XL

Ekspedisjonsbukse

Varenr.: 740508
Bergans Arctic Expedition Salopette Unisex er en bukse utviklet og testet for ekspedisjoner der riktig påkledning er avgjørende for sikkerheten. Den er vann- og vindtett og laget i mykt og behagelig Dermizax 4-veis stretch-materiale for maksimal bevegelsesfrihet. Den har drop seat-funksjon som er praktisk når det er kaldt, forsterkninger på bena for langvarig slitestyrke og ventilasjonsglidelåser i sidene for god temperaturregulering. Hvis du er på utkikk etter den beste skallbuksa for de tøffeste eventyrene, er dette buksa for deg!
Størrelseprodukt
L
3 046,-
-+
2 på lager.
Beskrivelse
  • Unisex tilsvarer herrestørrelser. Er du ute etter damestørrelse bør du gå en størrelse ned.
  • Materialegenskaper: 3-lags Dermizax med 4-veis stretch. Vanntett (vannsøyle: min. 20 000 mm), vindtett og pustende.
  • Ventilasjon: Ventilasjonsglidelås fra livet og ned.
  • Lommer: Brystlommer og frontlommer i mesh for optimal pusteevne og ventilasjon.
  • Ytterligere funksjoner: Drop-seat funksjon. Ekstra kraftige glidelåsdragere. Faste, justerbare seler. Borrelåsjustering i livet. Uttakbar isolasjonsplate på knærne. Forsterkning nederst på bukseben. Borrelåsjustering ved ankel.

Bergans Arctic Expedition Salopette Unisex:

  • Vekt: 1020 gram (L)
  • Materiale: 3-lags Dermizax i 100 % polyamid av nylon

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Kjære arbeidsbuksa

Det er få ting som er så allsidig som en god bukse. Fjällräven Keb er den eneste arbeidsbuksa jeg har. Så da er det også den jeg bruker.
0

Ytterlag: Dette må du vite om jakker og bukser

Hva skal du tenke på når du velger jakke og bukse? Se de ulike alternativene og deres fordeler og ulemper.
0

Mellomlag: Dette må du vite om klærne i midten

Se fordelene og ulempene med de ulike stofftypene du kan bruke som mellomlag, og få med deg våre kjøpetips.

Se flere fra kategorien:

1424