1676 1676 1676 1676 1676

Bergans Cecilie Mountain SoftPants W XS

Friluftsbukse til dame

Varenr.: 756351
Bergans Cecilie Mountain Softshell Pants er en utrolig komfortabel friluftsbukse i en blanding av to ulike softshellmaterialer. Softshellbuksa har et beskyttende og mer slitesterkt materiale med PFAS-fri impregnering over knærne og setet. De øvrige panelene er laget i et beskyttende softshellmateriale med pustende egenskaper. Buksen har dessuten et komfortabelt, hurtigtørkende og fuktabsorberende materiale i linningen. De indre bensømmene er plassert litt lenger bak for å forhindre friksjonsslitasje og forlenge produktets levetid. Cecilie Mountain Softshell Pants er utviklet i samarbeid med eventyrer og fjellklatrer Cecilie Skog og inneholder bluesign approved fabrics and trimmings.
FargeproduktBergans 13439 SolidDarkGrey SolidCharcoal LightGoldenYellow
Friluftsbukse til dame Bergans Cecilie Mountain SoftPants W XS
Størrelseprodukt
1 269,-
-+
1 på lager.
Beskrivelse
  • Kombinasjon av to forskjellige softshellmaterialer med 4-veis stretch. Vind- og vannavvisende softshell-materiale med PFAS-fri impregnering på utsatte områder, og et lettere materiale der hvor det er behov for bedre pusteevne. Lav vekt og minimalt pakkvolum. Komfortabelt, hurtigtørkende og fuktabsorberende materiale i linningen. Produktet inneholder bluesign approved fabrics and trimmings.
  • Frontlommer i mesh for optimal pusteevne og ventilasjon. Lårlomme med glidelås.
  • Linning med strikk og borrelås.
  • Formsydd kneparti.
  • Forsterkning på innsiden av bukseben.
  • Kile med glidelås nederst på buksebena for ekstra vidde, samt trykknappjustering.
  • Panelkonstruksjon i skrittet for å forhindre friksjon og gnaging på innsiden av lårene.

Bergans Cecilie Mountain Softshell Pants:

  • Materiale: 89 % polyamid (nylon) og 11 % elastan (Spandex) / 90 % polyamid (Nylon) og 10 % elastan (Spandex)
  • Vekt: 280 gram (S)

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Kjære arbeidsbuksa

Det er få ting som er så allsidig som en god bukse. Fjällräven Keb er den eneste arbeidsbuksa jeg har. Så da er det også den jeg bruker.
0

Ytterlag: Dette må du vite om jakker og bukser

Hva skal du tenke på når du velger jakke og bukse? Se de ulike alternativene og deres fordeler og ulemper.
0

Mellomlag: Dette må du vite om klærne i midten

Se fordelene og ulempene med de ulike stofftypene du kan bruke som mellomlag, og få med deg våre kjøpetips.

Se flere fra kategorien:

1676