Sokkepakke til baby 16–18 Devold Teddy Baby 2 pk. 16–18 248

Devold Teddy Baby 2 pk. 16–18 248

Sokkepakke til baby 16–18

Varenr.: 112349
Devold Teddy Merino Baby er en pakke med to par myke og behagelig ullsokker til de aller minste. Ull regulerer temperatur for små føtter som ikke klarer dette selv. Sokken passer perfekt på vinterhalvåret, da dette er en helfrottert sokk laget av ekstra fin merinoull. Den isolerer og regulerer temperatur og er utstyrt med en komfortabel strikk i leggen som hindrer sokken i å skli ned.
Skostørrelseprodukt
101,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Bergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Devold Teddy Merino Baby:
Materiale: 60 % merinoull, 24 % akryl, 14 % polyamid og 2 % elastan
Tykkelse: Tynn
Ankelhøyde: Mellomhøy
Passer til: Hverdag

Farge
  • Blå
  • Grå
Beskrivelse

I halvannet århundre har Devold vært stolte eiere av egen fabrikk. For et par år siden bestemte Devold seg for å kjøpe, eie og drive en helt ny og toppmoderne fabrikk, spesielt tilpasset Devolds produkter og kvalitetsull. Fabrikkens ligger i Panevezyz i Litauen i Europa, selv om mange lignende arbeidsoppgaver forsvinner til Asia.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

22141