24070

Devold Breeze Cap Kid 770

Tynn lue til barn

Varenr.: 113680
Devold Breeze Cap Kid er en lett og komfortabel lue til barn. Produsert i 100 % merinoull med elastisk og komfortabel passform. Perfekt til fottur og trening.
FargeproduktDevold 770 Grey Melange
Tynn lue til barn Devold Breeze Cap Kid 165
Tynn lue til barn Devold Breeze Cap Kid 258
Tynn lue til barn Devold Breeze Cap Kid 770
211,-
-+
100+ på lager.

Devold Breeze Cap Kid:
Materiale: 100 % Merinoull
Vekt: Ultralight 150 g/m2
Fiber: Superfine 17,5 mikron

Beskrivelse
  • Har en svalende effekt når det er varmt, og føles lun når det er kaldt.
  • Naturlig lukthemmende. Kan brukes mange ganger mellom hver vask.
  • Puster og regulerer kroppstemperaturen.
  • Kan vaskes i maskin og trommeltørkes.
  • Garantert kløfri.

Om Devold Breeze

Devold Breeze er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for dager med behov for ultralett bekledning som puster og regulerer kroppstemperaturen. Plaggene er laget i 100 % merinoull av vår fineste kvalitet, som er svært myk og garantert kløfri mot huden. Merinoull har en svalende effekt når det er varmt, og føles lun mot huden dersom temperaturen synker. Ull er naturlig pustende, regulerer kroppstemperaturen etter aktivitet, samt mykt og fleksibelt – noe som kreves når man er i aktivitet.

I tillegg er ull naturlig motstandsdyktig mot lukt, som gjør merinoull til en favoritt blant de som er mye på farten. Dette er plagg man kan bruke flere ganger uten at de nødvendigvis trenger en vask – bare tørk og luft, så er plagget klart til ny bruk. Du sparer både tid og miljøet for unødvendig vasking, og ikke minst er det perfekt for langturer.


24070