Pakkpose 8 liter Exped Fold-DryBag BS M 8 liter

Exped Fold-DryBag BS M 8 liter

Pakkpose 8 liter

Varenr.: 320949
Exped Fold-DryBag BS er en vanntett pakkpose i godt synlige farger. Hvit innside gjør at du lett kan se innholdet. Rullelukking og tapede sømmer. Posen har fått oval form slik at den lettere skal passe i sekken.
190,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Exped Fold-DryBag BS M:
Volum: 8 liter
Mål: 35 x 19 x 14 cm
Vekt: 45 gram
Beskrivelse

 

Sertifisert av OEKO-TEX Standard 100

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som fokuserer på tekstiler og bekrefter at produktene er fri for skadelige kjemikalier og trygge for huden.

Sertifisert av Bluesign

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som vurderer hele produksjonsprosessen. Det inkluderer materialvalg, produksjonsteknikker, kjemikaliebruk og arbeidsforhold for å sikre at produktene er produsert med tanke på miljøet og arbeidernes helse og sikkerhet. Dette gjør det til en omfattende sertifisering som er relevant for en rekke produkter innen sko, tekstil- og klesindustrien.

Da ekteparet Andy og Heidi overvintret i Canada på 1980-tallet startet de med å produsere sitt eget turutstyr. De introduserte sine første telt under navnet Exped i 1997. Siden den gang er Exped kjent for sine kompromissløse produkter i svært høy kvalitet. Både eiere og ansatte i Exped er ivrige friluftsfolk som bruker sin egen turerfaring i produktutviklingen.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

4630