Caps L–XL Fjällräven Badge Långtradarkeps LXL 560 Caps L–XL Fjällräven Badge Långtradarkeps LXL 560 Caps L–XL Fjällräven Badge Långtradarkeps LXL 560

Fjällräven Badge Långtradarkeps LXL 560

Caps L–XL

Varenr.: 120469

Fjällräven Badge Långtradarkeps er en klassisk trucker-modell med klassisk logo på en høy front av G-1000 Eco-materiale. Resten av capsen er i netting laget av resirkulert polyester. Enkel justering av størrelsen med klemme på baksiden. Behagelige caps som passer perfekt til solrike fotturer!

Størrelseprodukt
339,-
237,-Tilbud
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
6 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Fjällräven Badge Långtradarkeps:
Materiale: G-1000 av 65 % resirkulert polyester og 35 % økologisk bomull / 100 % resirkulert polyester
Vekt: 70 gram

Farge
  • Hvit
  • Blå
Beskrivelse
  • Klassisk trucker-modell.
  • Netting foran og bak.

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

Om Fjällräven Övik

0

Övik er kallenavnet på Fjällrävens hjemby Örnsköldsvik. Denne nordlige kystbyen står på UNESCOs verdensarvliste under området Höga Kusten, og byen og dens naturskjønne omgivelser inspirerer til aktivt friluftsliv.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

32636