Datasekk Fjällräven Kånken Art Laptop Datasekk Fjällräven Kånken Art Laptop

Fjällräven Kånken Art Laptop

Datasekk

Varenr.: 121607

Fjällräven Kånken Art Laptop er en fritidssekk med stort hovedrom med glidelås, uttakbart sitteunderlag, sidelommer og glidelåslomme i front. Fleksible, justerbare skulderremmer og håndtak på toppen. Egen lomme som passer laptop på opptil 15 tommer.

1 268,-
0 på lager. Tilbake om 1000 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Bergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Fjällräven Kånken Art Laptop 15":
Vekt: 500 gram
Volum: 18 liter
Mål: 28 x 40 x 16 cm / Datamaskin på 15" eller opptil 36 x 26 x 3 cm
Materiale: G-1000 HeavyDuty Eco S av 65 % resirkulert polyester og 35 % økologisk bomull

Farge
  • Grønn
  • Brun
Beskrivelse

Denne spesialutgaven har et unikt design av den svenske fargeeksperten, designeren og fotografen Tekla Severin. Kombinasjonen hun bruker av farger, gir Kånken en følelse av frisk luft og store landskap, enten det er sjø eller land.

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

Om Fjällräven Kånken

0

Klassikeren Fjällräven Kånken ble laget allerede i 1978 for å forebygge ryggproblemer blant svenske skolebarn, og den ble raskt tatt i bruk i barnehager og på skoler. I dag er er Kånken et designikon og er et av Fjällrävens mest anerkjente produkter.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

33774