Solskjerm Fjällräven Abisko Visor Cap 542-534 Solskjerm Fjällräven Abisko Visor Cap 542-534

Fjällräven Abisko Visor Cap 542-534

Solskjerm

Varenr.: 126804

Fjällräven Abisko Visor Cap er en lett og beskyttende vindskjerm som passer perfekt for turer og friluftsliv sommerstid. Kan justeres med et spenne bak, og er enkel å pakke med seg.

399,-
-+
1 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Vi har aldri ryddet så mye før: Se alt på Outlet!

Fjällräven Abisko Visor Cap:
Materiale: G-1000 Air Stretch av 65 % resirkulert polyester og 35 % økologisk bomull
Vekt: 40 gram (L/XL)

Farge
Blå
Beskrivelse
  • Enkel å pakke med seg.
  • Beskytter mot sol.

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

Om Fjällräven Abisko

Fjellgrenda Abisko ligger ved foten av fjellet Nuolja i svensk Lappland. Dette er målområdet for Fjällräven Classic, og det er også det nordligste punktet på den klassiske turveien Kungsleden, eller Kongeveien. Abisko er omgitt av nasjonalparken og vakre fjell og er et perfekt utgangspunkt for dagsturer. Det var med tanke på slike opplevelser at Fjällräven utviklet produktfamilien Abisko.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

38983