Pannebånd Fjällräven Övik Path Knit Headband 113-0 Pannebånd Fjällräven Övik Path Knit Headband 113-0

Fjällräven Övik Path Knit Headband 113-0

Pannebånd

Varenr.: 130629
Fjällräven Övik Path Knit Headband er et mykt og varmt, strikket pannebånd i mønstervev med nordiske aner. Veldig godt alternativ til lue på mildere vinterdager. Her har du et pannebånd laget av 100 % ull som transporterer fuktighet og holder deg varm selv når det er fuktig. Produsert uten fluorkarboner og laget for bruk gjennom et helt liv.
499,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Fjällräven Övik Path Knit Headband:
Materiale: 100 % ull
Vekt: 50 gram

Farge
  • Hvit
  • Grå
  • Mønster
Beskrivelse

 

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

Om Fjällräven Övik

0

Övik er kallenavnet på Fjällrävens hjemby Örnsköldsvik. Denne nordlige kystbyen står på UNESCOs verdensarvliste under området Höga Kusten, og byen og dens naturskjønne omgivelser inspirerer til aktivt friluftsliv.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

42850