Veske Fjällräven Kånken Rainbow Sling 115-907 Veske Fjällräven Kånken Rainbow Sling 115-907 Veske Fjällräven Kånken Rainbow Sling 115-907 Veske Fjällräven Kånken Rainbow Sling 115-907 Veske Fjällräven Kånken Rainbow Sling 115-907 Veske Fjällräven Kånken Rainbow Sling 115-907

Fjällräven Kånken Rainbow Sling 115-907

Veske

Varenr.: 130711
Fjällräven Kånken Rainbow Sling er en liten veske med hovedrom med glidelås og glidelåslomme i front. Dette er en spesialutgave av Kånken Sling med reimer i regnbuefarger. Produsert uten fluorkarboner og laget for bruk gjennom et helt liv.
999,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Fjällräven Kånken Rainbow Sling:
Vekt: 190 gram
Volum: 2,5 liter
Mål: 15 x 20 x 8 cm
Materiale: Vinylon F av 100 % vinylal / Innerstoff i 100 % polyamid

Farge
  • Hvit
  • Brun
  • Mønster
Beskrivelse
  • Laget av slitesterkt Vinylon F-stoff.
  • Lomme foran med glidelås, hovedrom og rom bak.
  • Navnelapp i hovedrommet.
  • Dette er en del av Fjällrävens Arctic Fox Initiativ, som støtter miljø- og klimaprosjekter.

Naturen dømmer ikke.

Fjällräven valgte regnbuen som et symbol for mangfold, åpenhet og like rettigheter. De mener den gjenspeiler hva friluftslivet handler om. Kånken Rainbow feirer alles frihet til å uttrykke seg selv, og for hver solgte ryggsekk doneres 1 % av salget til prosjekter fra vårt Arctic Fox Initiative. Spesialutgave av Kånken Sling, gir alle de typisk gode følelsene fra Kånken og enda litt til.

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

Om Fjällräven Kånken

0

Klassikeren Fjällräven Kånken ble laget allerede i 1978 for å forebygge ryggproblemer blant svenske skolebarn, og den ble raskt tatt i bruk i barnehager og på skoler. I dag er er Kånken et designikon og er et av Fjällrävens mest anerkjente produkter.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

42932