4734

Fjällräven Vidda Pro Trousers W 34 222

Turbukse til dame XS

Varenr.: 482273
Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trousers Woman Regular er en friluftsbukse som er klar for de store eventyrene på fjellet og i villmarken. Strammefunksjonen på benavslutningen kan fjernes og det er flere lommer med plass til det du trenger. Buksen er fremstilt i G-1000 og kan vokses med Greenland Wax for økt værbeskyttelse og slitestyrke. Passer for friluftsliv året rundt.
FargeproduktFjellreven 215-018 Autumn Leaf-Stone Grey
Turbukse til dame XS Fjällräven Vidda Pro Trousers W 34 222
Størrelseprodukt
2 199,-
1 319,-Tilbud
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
2 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trousers Woman Regular:
Materiale: G-1000 Eco er laget av 65 % polyester og 35 % bomull / Stretch i 63 % polyamide og 26 % polyester
Vekt: 525 gram (38)
Passform: Regular
Benlengde: Normal

Beskrivelse
 • Ventilasjonsåpning hofte-kne.
 • G-1000 som kan vokses for slitestyrke.
 • Smarte detaljer for bruk i villmarken.
 • Praktiske lommer og fester for utstyr.
 • Stor bevegelsesfrihet.
 • Praktiske lommer med knapper, hvorav den ene har innvendig nettinglomme.
 • Lomme til kniv på høyrebeinet, samt løkke for å feste øks ved livet.
 • To håndlommer.
 • Formede knær med mulighet for å legge inn knebeskyttere.
 • Ekstra forsterkninger på utsatte områder, som på knærne, ved glidelåser og utstyrsløkker.
 • Stretch i skrittet for komfort og bevegelsesfrihet.
 • Denne buksen bygger på på bestselgerne Vidda Pro og Barents Pro, nå med forbedret ventilasjonsmuligheter og et forbedret, noe smalere snitt.

G-1000 er et tøft materiale, men G-1000 Heavy Duty går et skritt lenger. Det er impregnert med Greenland Wax på begge sider, og tar begrepet varighet til et nytt nivå. Dette betyr at det er mindre pustende enn vanlig G-1000. Derfor bruker vi det til produkter der robusthet er viktigere enn luftstrøm. Dette betyr mange av bagene og ryggsekkene til Fjällräven, pluss forsterkningsmaterialer på steder som er ekstra utsatt for slitasje. Der det er et behov for glatthet, bruker Fjällräven G-1000 Heavy Duty Eco S. Det er noe lettere enn den vanlige versjonen på grunn av finere veving, og det er laget av resirkulert polyester og økologisk bomull.

Resirkulerte polyester kommer fra PET-plastflasker, kasserte produkter og avklippede stoffrester. Ved å bruke stoffer som allerede er i bruk reduserer Fjällräven bruken av råmaterialer, særlig de som kommer fra ikke fornybare ressurser. Dette har direkte effekt i form av redusert forurensing av luft, vann og jordsmonn. Resirkulert polyester er sterkt; det holder på formen; det krymper ikke, krøller ikke, er slitesterkt, og tørker fort. Med andre ord så er det et topp materiale til utendørs bruk.

Om speiderdrakta

Da Robert Baden-Powell startet speiderbevegelsen, innførte han speiderdrakten for å viske ut sosiale skillelinjer mellom speiderne.

 

 

Om Aclima Warmwool

Aclima Warmwool er Aclimas mest populære serie. Dette er det tradisjonelle undertøyet laget av Total Easy Care (TEC)-behandlet merinoull, noe som gjør plaggene ekstra myke. Plaggene isolerer meget godt selv om du skulle bli fuktig. Holder godt på varmen under aktiviteter som alpint, friluftsliv, padling, klatring og lignende.

Se mer fra kategorien:

4734