Frisbeegolf startsett Guru Disc Golf Starter Set 3 pk.

Guru Disc Golf Starter Set 3 pk.

Frisbeegolf startsett

Varenr.: 125103

Guru Disc Golf Starter Set er et prisgunstig startsett som gjør deg klar for din aller første runde på diskgolfbanen. Settet består av tre disker, hvor målet er å ha deg dekket for alle type kast og gi deg presisjonen du er ute etter fra start. Alle diskene er svært lettkastelige og vil gi en god mestringsfølelse allerede fra første kast. Settet passer like godt for barn og unge som det gjør for resten av familien.

211,-
-+
0 på lager. Tilbake om 3 dager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Bergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Beskrivelse

Spill hvor du vil

Du trenger ikke nødvendigvis en bane for å spille frisbeegolf. Lag din egen bane og bruk trær eller andre ting som mål. Settet består av tre disker i grepsvennlig plastikk. Bruk putteren til innspill og putt, midrangen til drive og innspill og driveren til de lengste kastene. Den med færrest kast vinner.

I pakken:

  • Guru Light Night Trooper (7/6/-1/1) Fairway Driver: Disk med et godt lengdepotensiale for nyere spillere. Et godt grep på disken er helt essensielt for å oppnå maksimal kontakt og kontroll, så derfor har vi designet Night Trooper med et tynnere grep enn andre Fairway Drivers på markedet. Med det tynnere grepet vil Night Trooper passe alle hender, uansett størrelse. Disken har en naturlig turn, noe som vil hjelpe den holde en rettere linje på lavere hastighet, uten å svinge av for hardt på slutten. Diskens evne til å jobbe seg fremover gjennom hele flyturen gjør Night Trooper en ideell driver å starte med dersom man er ny. Mer erfarne spillere vil kunne sette pris på hvor godt denne disken lar seg manipulere i form av ulike utkast-vinkler, og de mest erfarne vil kunne stole på diskens turn inn i en roller, dersom man vinkler den med anhyzer.
  • Guru Light Mad Mission (3/3/0/2) Midrange: Kontrollerbar disk som gir deg presisjon gang på gang. Disken har et stort bruksområde, og egner seg like godt for nye spillere som den gjør for de mer erfarne. Mad Mission holder en rett linje med en liten fade på slutten man kan stole på. Med et tynnere grep vil den også være lett å få et godt grep på uavhengig av størrelse på hender. Disken har i tillegg en bead på kanten som gir den både en rund følelse i hånda, samt at det vil hjelpe å beholde diskens egenskaper over en lengre periode.
  • Guru Light Flow Motion (2/3/0/2) Putter: Svært anvendelig disk med enormt bruksområde. Helt ferske spillere vil kunne kontrollere denne godt uten at den svinger for kraftig av til en av sidene. Med andre ord en perfekt disk til de laserrette kastene som i tillegg trenger en god mengde lengdepresisjon. Disken tåler kraft svært bra, noe som gjør at mer erfarne spillere vil også kunne få de superrette kastene ut av disken. Flow Motion er en av Gurus mest ærlige disker. Kast den på en linje, og den vil holde linja til den går tom for spinn og faller til bakken.

Om Light Edition-plasten

Light Edition er en greps-vennlig og prisgunstig plastkvalitet utviklet for norske forhold. Den har en god blanding av tekstur og klebrighet, noe som gjør den ideell å bruke på både sommeren og vinteren. Light Edition vil også slites inn etter tid, noe som vil gi deg et bredt spekter av ulike bruksområder og flyvebaner.

37276