Omslagsskjørt Houdini Puffy Square OS RockBlack Omslagsskjørt Houdini Puffy Square OS RockBlack Omslagsskjørt Houdini Puffy Square OS RockBlack

Houdini Puffy Square OS RockBlack

Omslagsskjørt

Varenr.: 900008
Houdini Puffy Square er et lett og varmt isolasjonsskjørt til begge kjønn. Hold deg varm med dette omslagsskjørtet laget i et vann- og vindavvisende materiale og er fôret med Primaloft-isolasjon.
1 354,-
-+
0 på lager. Tilbake om 4 dager.
12 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Houdini Puffy Square:
Vekt: 260 gram
Passform: Normal
Størrelse: Onesize
Farge
Sort
Beskrivelse

Houdini Puffy Square er multifunksjonell minimalisme på sitt beste. Det tilsynelatende enkle plagget kan gjøre mye for deg. La det holde deg varm på vei til jobb, bruk det over skallbuksen på topptur eller når du står på standplass og sikrer.

Omslagskonstruksjonen sikrer at det følger kroppen din, og at du aldri blir hindret i bevegelsene dine. Når du bretter det ut kan du bruke det som et piknikpledd eller som ekstra varme over soveposen. Bare kreativiteten setter grenser. Omslagskonstruksjonen sørger for at skjørtet er lett å tilpasse og ta av og på. Det betyr også at én størrelse passer hele familien.

Plagget er laget i Switch Woven og fôret med Primaloft® Black. Switch Woven er et slitesterkt, stille og glatt stoff. Det er også vann- og vindavvisende. Primaloft Black er et syntetisk fôr av høyeste kvalitet, med 60 % resirkulerte og 100 % resirkulebare fibre. Houdini bruker kun syntetisk fôr fra Primaloft fordi det er lett, varmt, pakkbart og holder varmen selv om det blir vått, men også fordi vi ikke tror på å stjele fuglers fjær for å lage klær.

Om du er på jakt etter et allsidig isolasjonsplagg som du kan bruke til fjells så vel som i byen, og overalt der i mellom, kan vi varmt anbefale Puffy Square. Vær snill å ikke kast dette plagget når det er utslitt. Puffy Square er laget av resirkulerte og resirkulerbare fibre. Råmaterialene er verdifulle og kan brukes igjen.

Svenske Houdini ble startet av klatrer, skiinstruktør og guide, Lotta Giornofelice på slutten av 1980-tallet. Hun savnet klær til start-og-stopp aktiviteter som klatring og skikjøring – som holdt de store muskelgruppene varme uten å bli svette. Ordet spredte seg om Lottas fantastiske, hjemmelagede fleeceundertøy og hun høstet stor anerkjennelse i miljøet. Den første kolleksjonen ble sydd lokalt i Vällingby utenfor Stockholm og ble lansert i 1993. I dag har de nådd målet om at absolutt alle materialer de bruker skal være enten resirkulerte, resirkulerbare, fornybare, nedbrytbare eller Bluesign-sertifisere. I løpet av 2022 er målet at absolutt hele produksjonen blir sirkulær.

0

Mellomlag: Dette må du vite om klærne i midten

Se fordelene og ulempene med de ulike stofftypene du kan bruke som mellomlag, og få med deg våre kjøpetips.
0

Dette må du vite om trelagsprinsippet

Det er mye fancy turklær i butikken, men hva trenger du egentlig? Vi guider deg gjennom trelagsprinsippet og styrer deg unna de verste fellene slik at du får turklær du blir fornøyd med.

Se mer fra kategorien:

19076