7630 7630

Isplaster 5 pk.

Isplaster

Varenr.:305264
Isplaster er en pakke med fem kjølende plaster som lindrer smerte. Kan brukes rett på huden. Det tynne plasteret virker i inntil 6 timer.
135,-
-+
0 på lager. Tilbake om 4 dager.
100+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.
Beskrivelse
  • Effektiv kuldebehandling
  • Langtidsvirkende smertebehandling
  • Virketid i opp til 6 timer
  • Enkelt i bruk
  • Ultratynn design

Isplasteret er et plaster du kan sette rett på huden og som gir god smertelindring på området det blir satt på. Når du har vondt i kroppen er regelmessig mosjon og det å være i aktivitet viktig for rehabilitering. Men når smerter begrenser kroppens evne til å være i bevegelse, vil rehabiliteringsprosessen ta lengre tid. Isplasteret kan bidra til å bryte denne onde sirkelen. Behandling med Isplasteret vil gi effektiv nedkjøling og lindring, og derfor gjøre det mulig å bevege seg lettere. Dette vil hjelpe slik at man raskere kommer tilbake i aktivitet.

Alle kan benytte isplaster. Idrettsutøvere, helsepersonell eldre, personer med muskel-, ledd- ,og slitasjeskader.

Du kan bruke Isplasteret på alle smertefulle steder. For eksempel på ledd, muskler, hodepine og ved slagskader. Virkning i opp til 6 timer.

Plasteret er praktisk og enkelt å bruke. Det er tynt, behagelig og har godt feste selv under fysisk aktivitet – en god erstatning til den tradisjonelle isposen.

Isplasteret er et helseprodukt som bidrar til skånsom smertelindring. Plasteret blir brukt i bla. Asia og Europa uten kjente bivirkninger.

Plasteret innholder renset vann og mentol, som gir en kjølende effekt med en frisk duft.

Isplaster

  • Mål: 12 x 8 cm
7630