7879

WSJ 2019

Jamboreecaps

Varenr.: 228839
Jamboree Caps er en klassisk trucker caps i bomull med netting i polyester. Justerbar lukking og vevd Jamboree-logo.
199,-
50,-Tilbud
-+
100+ på lager.
Beskrivelse

Verdens største speiderleir

Verdensspeiderleiren 24. World Scout Jamboree arrangeres sommeren 2019 i Nord Amerika. Speiderleiren blir kanskje verdens største speiderleir og arrangøren forventer opp mot 50.000 deltakere fra hele verden. Den norske kontingenten er på imponerende 600 speidere, rovere og speiderledere. Det blir garanter en opplevelse for livet!


Casen er ikke med i profilpakken som deltakere på kontingenten får utdelt, men er endel av den offisielle kolleksjonen og selges til de som vil.

Kelly Kettle vedfyrt vannkoker er et bål med skorstein, som igjen har innebygget vanntank. Du legger kvist og kvast i bålpannen i bunn, setter skorsteins-tanken fylt med vann over, og tenner på. I løpet av tre til fem minutter koker vannet. Du kan også lage mat over skorsteinen på toppen, og grille på rist over bålpannen i bunn når du er ferdig. Gryte, grillrist osv. er ekstrautstyr, men får fint plass inne i pipa når du pakker alt sammen i transportposen.

0

Pluss og minus med bålbrennere

En bålbrenner gir deg et komplett turkjøkken med ekstremt effektiv forbrenning. Og mer miljøvennlig enn dette blir det jo ikke: I stedet for gass eller annet drivstoff fyrer du med biomasse som småkvist og kongler.

Se mer fra kategorien:

7879