Patruljetelt 4–6 personer Kit-Kat Patrol Tent Komplett Patruljetelt 4–6 personer Kit-Kat Patrol Tent Komplett Patruljetelt 4–6 personer Kit-Kat Patrol Tent Komplett Patruljetelt 4–6 personer Kit-Kat Patrol Tent Komplett Patruljetelt 4–6 personer Kit-Kat Patrol Tent Komplett Patruljetelt 4–6 personer Kit-Kat Patrol Tent Komplett Patruljetelt 4–6 personer Kit-Kat Patrol Tent Komplett

Kit-Kat Patrol Tent Komplett

Patruljetelt 4–6 personer

Varenr.: 133190
Kit-Kat Patrol Tent Komplett er et komplett patruljetelt med duk i ren bomull. Det lager et godt inneklima! Teltet er egentlig fra 1950-tallet med ble pusset kraftig opp i 2019. For dette teltet er skikkelig kraftig, og ikke noe du bare slenger på ryggen.
13 599,-
-+
Bestillingsvare. På lager om 20 dager.

Visste du at:

Kit-Kat Patrol Tent Komplett:
Mål: Gulv 300 x 200 cm
Vekt: 25 + 27 kg
Materiale: PFC-fri impregnert bomull

Farge
  • Oransje
  • Brun
  • Metall
Beskrivelse

Teltet er laget av kraftig bomullsduk, som sikrer et godt inneklima i teltet og gir svært lang levetid, da bomullen ikke brytes ned av solens UV-stråler. Joda, fargen blekner litt og får litt patina av sola, men kvaliteten blir ikke dårligere, og det står telt i mange år, så lenge du passer på at det tørker godt før du pakker det bort.

Teltbunnen er laget av ekstra sterk bomullsduk som har fått en PFC-fri vannavstøtende behandling og har maljer rundt kanten, bare for å knytes ned med de medfølgende tynne tappene.

Patruljeteltet har en grunnflate på 2 x 3 meter og full ståhøyde i midten. Den er sydd med høye kanter, slik at hele liggelengden på tvers blir de reelle 2 meter. Det er god plass i teltet for en speiderpatrulje på 4–6 speidere.

Leveres med fortak som skaper et lite område foran teltet med beskyttelse mot både sol og regn. Samtidig er det plass til bagasje og patruljeutstyr.

Sammenlignet med det originale Kit-Kat-teltet er sømmer gjennomgått, slik at de mest utsatte punktene (for eksempel rundt bardunfestene) har blitt ytterligere forsterket. Den nye versjonen har også fått ultrasolide barduner og stålplugger. Leveres med plugghammer. Stenger, tverrligger og toppstykker er også forsterket for å tåle de fleste forhold.

Vedlikehold

Teltduken må tørkes helt før den pakkes sammen. Duken er laget av bomull, som er et naturmateriale – og den ødelegges hvis den pakkes halvfuktig.

Når du camper over lengre tid eller når du camper på fuktig grunn, anbefaler vi å legge en vanntett presenning under gulvet for å beskytte mot vanninntrengning og råte.

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

45457