Lett tursko til dame La Sportiva Ultra Raptor GTX W Azure Lett tursko til dame La Sportiva Ultra Raptor GTX W Azure Lett tursko til dame La Sportiva Ultra Raptor GTX W Azure Lett tursko til dame La Sportiva Ultra Raptor GTX W Azure

La Sportiva Ultra Raptor GTX W Azure

Lett tursko til dame

Varenr.: 114315
La sportiva Ultra Raptor GTX er en lett tursko som er utmerket til lette turer og terrengløping i skog og mark. Perfekt i mer krevende terreng hvor demping og stabilitet er viktig. Skoen har Gore-Tex-membran og undersåle med La Sportiva sin mykeste gummiblanding, noe som gir skoen utrolig godt grep, både på vått og tørt underlag.
2 499,-
0 på lager. Tilbake om 1000 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
La Sportiva Ultra Raptor GTX M:
Vekt: 335 gram
Materiale: Undersåle Frixion White / Mellomsåle Injected EVA / Membran Gore-Tex
Farge
Blå
Beskrivelse
  • En lett tur- og løpesko.
  • Gore-Tex-membran.
  • Utrolig godt grep.
  • God demping
  • Myk gummiblanding for enorm friksjon og grep på underlaget.
  • Ortholite innersåle.

Om lave tursko

Tursko kan deles i tre høyder: lav, mellom og høy. En helt lav tursko er uten ankelstøtte, og passer derfor aller best på sti og vei hvor terrenget er lett og fint. Den passer også best uten sekk, eller i alle fall med lav vekt på ryggen, for da slipper du overtråkk og det som verre er.

Lave tursko tåler også mindre vann enn de høye turskoene. Så selv om skoen har Gore-Tex-membran kan vann fra lyng og gress (og regn) trekke over toppkanten og inn i skoen fra oversiden.

Bortsett fra alt det der, så er de jo lett og deilige å gå med, da!

Om Gore-Tex

Gore-Tex er en membran som stopper vannet fra å trenge inn, samtidig som den lar svetten fordampe ut. Det finnes flere varianter, men felles for de alle er at de er vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne.

Selv om Gore-Tex er impregnert fra start, bør du gi den en ekstra runde med impregnering ganske snart. Husk at all impregnering forsvinner ved bruk, og at den må fornyes.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

24925