9215 9215 9215

Light My Fire MessKit BIO Sandy Green

Enkel turmatboks BIO

Varenr.: 614419
Light My Fire MessKit BIO er en praktisk svenskprodusert turmatboks som flyter og kan brukes i både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Leveres i praktisk nettingpose.
FargeproduktLight My Fire 106 Sandy Green
Enkel turmatboks BIO Light My Fire MessKit BIO Sandy Green
Enkel turmatboks BIO Light My Fire MessKit BIO Hazy Blue
233,-
-+
6 på lager.
Beskrivelse

Light My Fire MessKit Bio:

 • BPA-fritt (selvfølgelig!)
 • Materiale: Spork av GMO-fri maisbasert bioplast / Pack-up-Cup av bioplast av sertifiserte sukkerrør / Alle andre deler er laget av bioplast av trefibre og sertifiserte sukkerrør
 • Måler: 194 x 194 x 61 mm
 • Vekt: 259 gram

Inneholder:

 • 1 × Tallerken
 • 1 × Skål/lokk
 • 1 × Brettekopp
 • 1 × Spork original
 • 1 × Strikk til å holde alt sammen

Om Bioplast

Som tradisjonell fossilplast, består bioplast av en helt ny familie av materialer med ulike egenskaper og bruksområder. Det finnes to hovedtyper:
 1. Plantebasert betyr at materialet til produktet helt eller delvis består av biomasse fra ulike typer planter. Biomasse i plast kommer hovedsakelig fra mais, sukkerrør eller cellulose fra trær. Biobasert innhold er CO2-nøytral.
 2. Nedbrytbart kan brytes ned ganske raskt og kan produseres av fossilt eller biobasert råmateriale. Ulempen er at biologisk nedbrytbar plast trenger industriell kompost på 50-60° C i tre måneder.

All plast kan resirkuleres, hver for seg. Den store utfordringen er å skille de ulike plastkvalitetene i resirkuleringen. Så det aller viktigste du selv kan gjøre er å dra skikkelig mye på tur og bruker turmatboksen din skikkelig mye, og skikkelig lenge.

I 1995 oppdaget grunnleggeren av Light My Fire of Sweden, Maya-indianernes opptenningsved. Ikke bare var det en rask, enkel og pålitelig opptenningsved, pinnene var også laget helt naturlig av stubben som stod igjen når furutreet var felt. Michael Odqvist startet Fairtrade-produksjon i stor skala og lanserte MayaSticks i Sverige året etter. Det floppet skikkelig. Senere kombinerte Michael MayaSticks med det svenske forsvarets magnesium-tennstål og endelig ble kombinasjonen perfekt og firmaet en suksess. Light My Fire of Sweden har siden 2005 produseres alt på helt egen fabrikk i Västervik i Sverige og suksesser som MealKit og Spork er nå blitt over 10 år gamle, samt en kjempesuksess blant speidere.

Se flere fra kategorien:

9215