Vinterpose 198 cm Marmot Sawtooth Long Extra Wide Vinterpose 198 cm Marmot Sawtooth Long Extra Wide Vinterpose 198 cm Marmot Sawtooth Long Extra Wide Vinterpose 198 cm Marmot Sawtooth Long Extra Wide Vinterpose 198 cm Marmot Sawtooth Long Extra Wide Vinterpose 198 cm Marmot Sawtooth Long Extra Wide Vinterpose 198 cm Marmot Sawtooth Long Extra Wide Vinterpose 198 cm Marmot Sawtooth Long Extra Wide Vinterpose 198 cm Marmot Sawtooth Long Extra Wide Vinterpose 198 cm Marmot Sawtooth Long Extra Wide

Marmot Sawtooth Long Extra Wide

Vinterpose 198 cm

Varenr.: 124464
Marmot Sawtooth Long er en ekstremt kompakt dunpose med ekstra bredt snitt og god plass til beina. Posen er fylt med 650+ cuin 100 % andedun som gir en komforttemperatur ned til –3 grader (ekstrem –28).
4 459,-
-+
1 på lager.
2 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Marmot Sawtooth Long:
Personlengde: Opptil 198 cm
Temperatur: Komfort –3/–9 / Ekstrem –28
Mål: 64–90,5 x 215 cm / Pakket Ø 22 x 46 cm
Vekt: 1435 gram
Glidelås: Begge sider

Farge
  • Oransje
  • Grønn
  • Blå
Beskrivelse
  • RDS-sertifisert 650+ FP andedun med PFC-Fri Down Defender, noe som gjør dunet svært vannresistent.
  • 100 % resirkulert materiale, både skall og lining, for et mer bærekraftig valg.
  • Bredere dimensjoner spesielt ved skulder og hofte.
  • Den tradisjonelle fullengdes glidelåsen på siden er erstattet med to halvlange glidelåser på begge sider.
  • Utvidede klaffer på sideglideåsene fungerer som et teppe og gir ekstra beskyttelse mot trekk.
  • Utvidbar fotboks med glidelås gir ekstra plass når den er åpen, og ekstra varme når den er lukket.
  • Innvendig oppbevaringslomme.
  • Leveres med kompresjonstrekk og oppbevaringspose.

Behagelig sovepose med utmerket passform, mykt innerstoff og slitesterkt ytterstoff. En av Marmots bestselgende soveposer og gir god valuta for pengene. Soveposen har god passform, noe som er viktig for å holde varmen gjennom natten. Dunfylt hette og krage gir svært gode isolasjonsegenskaper og høy komfort. Hetten dekker både pannen og haken samtidig som den har plass til nese og munn. Selv når snøringen er strammet godt igjen, får man frisk luft.

Oppdatert våren 2022

For å gi mer komfort på en rekke sovestillinger, utvidet Marmot dimensjonene litt over forrige generasjon av 650 poser på sentrale steder gjennom hele posen. I tillegg oppdaterte de også med 100 % resirkulert skall- og linnings material for et mer bærekraftig valg, to dobbelsidige halfzips glidelåser på begge sidene. Og fikset utvidbar fotboks med med glidelås. Klaffene på sideglidelåsene er utvidet og fungerer nå som et teppe og gir ekstra beskyttelse mot trekk.

Sovepose med dun

Denne soveposen er isolert med dunDunfyll er varmest og tar minst plass i sekken, men det koster nok mer enn en sovepose som er isolert med kunstfiber. Om posen blir fuktig kollapser dunet og det mister isolasjonsevnen. Derfor er dun det beste valget hvis du sover mye ute om vinteren og er opptatt av lav vekt.

Dunet kommer (selvfølgelig) ikke fra gåseleverindustrien og fuglene har (selvfølgelig) ikke blitt ribbet levende.

 

Marmot har siden sin beskjedne start i 1974 tatt store steg mot å være en av verdens ledende produsenter av teknisk bekledning, telt og soveposer. Alt startet som en beskjeden klatreklubb for aktive studenter i USA. Det var trangen til å skape optimale opplevelser som førte til at de to kameratene selv begynte å utvikle utstyr for å gjøre deres ekspedisjoner enda bedre. Og de var spesielt opptatt av dun og duns egenskaper i kalde omgivelser.

Marmot sin største og første samarbeidspartner var Gore-Tex noe som gjør Marmot til den partneren som har lengst samarbeid med Gore i verden. Hovedfokuset til Marmot er fortsatt å lage utstyr som fremmer turglede samtidig som det ivaretar miljøet, og de har som målsetning å bli ledende innen miljø og produksjon på verdensbasis.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

36635