9350 9350 9350

Marmot Kids Trestles 30

Barnepose

Varenr.:741830
Marmot Kids Trestles 30 er en smart sovepose for barn opptil 152 cm. Posen er fylt med SpiraFil LT som gir en komforttemperatur fra 2 ned til –1 grader.
0,-
0 på lager. Tilbake om 20 dager.
Beskrivelse

Marmot har siden sin beskjedne start i 1974 tatt store steg mot å være en av verdens ledende produsenter av teknisk bekledning, telt og soveposer. Alt startet som en beskjeden klatreklubb for aktive studenter i USA. Det var trangen til å skape optimale opplevelser som førte til at de to kameratene selv begynte å utvikle utstyr for å gjøre deres ekspedisjoner enda bedre. Og de var spesielt opptatt av dun og duns egenskaper i kalde omgivelser.

Marmot sin største og første samarbeidspartner var Gore-Tex noe som gjør Marmot til den partneren som har lengst samarbeid med Gore i verden.

Hovedfokuset til Marmot er fortsatt å lage utstyr som fremmer turglede samtidig som det ivaretar miljøet, og de har som målsetning å bli ledende innen miljø og produksjon på verdensbasis.

0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?
Tyin vinterpose til junior Mammut Tyin Winter
30%
9350