5974 5974

Moskitofree Forever

Myggjager

Varenr:739700
Moskitofree Forever er et bærbart, miljøvennlig myggavvisende produkt som beskytter deg effektivt mot mygg, helt uten plantevernmidler eller kjemikalier. Moskitofree Forever brukes rundt halsen din og beskytter deg mot myggene innendørs og utendørs, du bærer den med deg uansett hvor du går.
699,-
-+
4 på lager
Beskrivelse

Bruksanvisning

Apparatet lades med USB-kabelen i en stikkontakt eller solcellelader i 4 timer før bruk. Driftstid i ca. 24 timer før den må lades opp i 4 timer. Den kan ikke brukes under ladetiden (beskytter ikke underladetiden).

Heng ledningen rundt halsen, trykk på On-knappen på baksiden av apparatet for å aktivere Moskitofree Forever. Start apparatet 10 minutter før du går ut for å få full effekt mot myggene.

For å slå av Moskitofree, trykk på knappen på baksiden av apparatet, hold knappen inne i 2 sekunder.

For å sikre optimal effektivitet er det viktig at ledningen har kontakt med huden på nakken og at utgangene på generatorene (4 stykker) ikke må dekkes. Derfor bør Moskitofree Forever-apparatet i seg selv henge fritt utenfor klærne. Du kan slå det blå lyset av eller på ved å trykke på On-knappen 2 ganger raskt.

Moskitofree Forever er til individuell bruk og brukes når du går, står og sitter. Det er ikke egnet til å sove med derfor det kan flyttes fra midten av kroppen og utgangene av generatorene under søvn. Da kan den ikke nå alle deler av kroppen og skape den dielektriske barrieren med negative ioner som beskytter mot myggene.

Vi anbefaler Moskitofree Travel (beskytter opptil 7 m²) eller Family (beskytter opptil 15 m²) i soverom, telt eller campingvogn om natten.

Forholdsregler

Ikke bruk apparatet i vann eller i regnvær. Fuktig luft er ok, for eksempel i tåke eller varm, fuktig temperatur. Ikke plasser apparatet i nærheten av høy varme. Utgangene på generatorene skal ikke dekkes under bruk. Må ikke demonteres.

Sikkerhetsadvarsel

Ikke la barn være uten tilsyn mens du bruker Moskitofree Forever. Ledningen rundt halsen kan bli fanget i noe og forårsake kvelningsfare. Det er imidlertid en delingsknapp på ledningen som deler seg i tilfelle den strammer veldig mye.

Moskitofree Forever:

  • Vekt: 45 gram
  • Mål: 57 x 62 x 25 mm
  • Driftstid: Cirka 24 timer
  • Ladetid: 4 timer
  • Garanti: 2 år. (Gjelder ikke hvis du for eksempel bader med apparatet.)
  • Leveres med Micro USB-kabel.
5974