Høstpose i dun 185 cm Mountain Equipment Helium 600 W Long 159 Høstpose i dun 185 cm Mountain Equipment Helium 600 W Long 159 Høstpose i dun 185 cm Mountain Equipment Helium 600 W Long 159

Mountain Equipment Helium 600 W Long 159

Høstpose i dun 185 cm

Varenr.: 121090
Mountain Equipment Helium 600 W er en ekstremt kompakt lettvekts sovepose med god krage. Posen er fylt med 700+ cuin 90 % andedun og 10 % fjær som gir en komforttemperatur fra –5 ned til –11 grader (ekstrem –31).
Personlengdeprodukt
5 999,-
-+
2 på lager.
5 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Mountain Equipment Helium 600 Woman Long:
Personlengde: opptil 185 cm
Temperatur: Komfort –5/–11 / Ekstrem –31
Mål: 50–75 x 195 cm / Pakket 26 x 23 x 20 cm
Vekt: 1090 gram
Glidelås: Venstre side
Materiale: Fylt med 700+ cuin med 90 % andedun og 10 % fjær / Inner- og ytterstoff av 20D resirkulert nylon

Farge
  • Rød
  • Blå
Beskrivelse
  • 100 % resirkulert ytter- og innerstoff med PFC-fri DWR-impregnering.
  • Magnetisk lås i nakkekrage.
  • Ny Alpine Fit 2.0-passform for bedre komfort og varme.
  • Down Codex-sertifisert dunisolasjon.
  • Puster veldig bra.
  • Leveres med vanntett pakkpose til tur og stor nettingpose til oppbevaring hjemme.

Helium-serien er utviklet for de som vil ha lav vekt og lite pakkvolum. Serien er fylt med 700+ cuin Down Codex-sertifisert andedun. En god Slantwall-konstruksjon med høy fylldensitet per kammer gjør at posen holder varmen selv på litt lengre turer uten særlig vedlikehold. Dameposen bruker EXL-system innvendig i posene. Dette er stretchsydde sømmer i innerstoff som reduserer dødt luftrom rundt kroppen for å varme opp posen mer effektivt.

Et nytt 100 % resirkulert Helium 20D nylon-ytterstoff gir et lavt pakkvolum og har gode pusteegenskaper. De ekstra gode pusteegenskapene gjør at du lettere kan lufte ut posen og gir modellen et bredere bruksomerådet i temperatur. 

Den nye Alpine Fit 2.0-passformen er bredere over skuldre, rundt knær og fotboks, uten å øke vekten signifikant. Dette gir en enda bedre komfort og gjør at flere vil passe denne modellen. EXL-systemet gjør posen mer termisk effektiv.

En avansert 3D-hette og fotbokskonstruksjon sørger for overlegen funksjon og varme. Hetten består av fem seperate kammere og fotboksen fire seperate kammere. Fotboksen er 5 cm lengre i topp enn bunn for å hindre at man presser flat bunnen med føttene i avslappet stilling.

Helium 600 er perfekt 3-sesongbruk i fjellet. Ettersom ytterstoffet ikke har noen PU-belegg, men bruker en PFC-fri DWR-impregnering, egner denne modellen seg til tørre og kalde forhold.

Sovepose med dun

Denne soveposen er isolert med dunDunfyll er varmest og tar minst plass i sekken, men det koster nok mer enn en sovepose som er isolert med kunstfiber. Om posen blir fuktig kollapser dunet og det mister isolasjonsevnen. Derfor er dun det beste valget hvis du sover mye ute om vinteren og er opptatt av lav vekt.

Dunet kommer (selvfølgelig) ikke fra gåseleverindustrien og fuglene har (selvfølgelig) ikke blitt ribbet levende.

 

Sertifisert av Down Codex 🪶

Standard for dyrevelferd som er spesielt rettet mot produksjonen av produkter som inneholder dun, som dundyner og puter. Målet med Down Codex er å sikre at dun som brukes, kommer fra dyr som er behandlet etisk og uten unødig lidelse. Standarden inkluderer retningslinjer for høsting av dun, transport av dyr, og andre aspekter av dyreomsorg. Den er utviklet for å fremme høyere standarder for dyrevelferd innen tekstilindustrien. Merket fokuserer på dyrevelferd snarere enn miljøspørsmål.

Sertifisert av Fair Wear (FWF)

Uavhengig non-profit organisasjon som arbeider for å forbedre arbeidsforholdene i kles- og tekstilindustrien. Hovedmålet deres er å fremme rettferdige arbeidsforhold, anstendige lønninger, trygge arbeidsforhold og respekt for arbeidstakerrettigheter i hele produksjonskjeden for klær. FWF samarbeider med klesmerker, produsenter og andre interessenter for å oppnå disse målene. De gjennomfører vurderinger, gir opplæring og støtte, og oppfordrer til åpenhet om produksjonsprosesser for å sikre bedre forhold for arbeiderne.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

33257