Sverige: Kungsleden-Hemavan Nordeca Sverige 7008 Kungsleden-Hemavan Sverige: Kungsleden-Hemavan Nordeca Sverige 7008 Kungsleden-Hemavan Sverige: Kungsleden-Hemavan Nordeca Sverige 7008 Kungsleden-Hemavan Sverige: Kungsleden-Hemavan Nordeca Sverige 7008 Kungsleden-Hemavan

Nordeca Sverige 7008 Kungsleden-Hemavan

Sverige: Kungsleden-Hemavan

Varenr.: 118465
Nordeca Kungsleden-Hemavan 1:50 000 er et turkart utviklet med avansert kartteknologi og tilhører den mest oppdaterte turkartseriene på markedet. Kartet har turløyper, skiløyper og overnattingssteder. I tillegg til turinformasjon fra de offisielle databasene til Lantmäteriet og Kartverket. Alle kartene i Fjellkart Sverige-serien har kart på begge sider og dekker et stort området på 3000 km². Kartet er trykket på et resirkulerbart materiale som er slitesterkt og værbestandig. Kartet kan derfor benyttes i all slags vær.
249,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Nordeca Kungsleden-Hemavan:
Kartserie: Svenske Fjellkart
Målestokk: 1:50 000
Utgitt: 2021

Beskrivelse

Kartet dekker den sørligste delen av Kungsleden mellom Hemavan over Tärnasjön og til Ammarnäs, med sine mange fjellstuer på veien. I tillegg dekkes Kungsledens videre trase nord fra Ammarnäs ved Björkfjället videre mot Adolfsström. Den mer enn 400 km lange Kungsleden, en av verdens mest kjente vandringsturer, har sitt startpunkt i Hemavan og strekker seg hele veien til Abisko i nord. Denne vandringen tar deg gjennom et variert landskap i Lapplands fjellverden med sjøer, fjelltopper, idylliske fjellandsbyer og fire nasjonalparker. Vandringen er varierende og passer for både nye og erfarne vandrere. Eksempel på fjellstuer i kartet: Vatjosjöstugan, Servestugan, Aigertstugan, Rävfallsstugan, Östra Vitnjul, Västra Vitnjul, Mankeforsstugan, Hemavan fjällstation, Viterskalsstugan, Syterskalet, Syterstugan, Tärnasjöstugorna, Jirestugan, Glimmerstugan, Skidbäcksstugan og Dalavardo. På norsk side av grensen finnes hytten Kvitsteindalstunet.

30618