Sverige: Vålådalen Nordeca Sverige 014 Vålådalen Sverige: Vålådalen Nordeca Sverige 014 Vålådalen Sverige: Vålådalen Nordeca Sverige 014 Vålådalen Sverige: Vålådalen Nordeca Sverige 014 Vålådalen

Nordeca Sverige 014 Vålådalen

Sverige: Vålådalen

Varenr.: 118471
Kartet dekker Vålådalen, som ligger i hjertet av de sørlige fjellene i Åre. Vålådalen er et klassisk vintersportsted sør for Åre ved foten av Ottfjället. Området besøkes hyppig av fjellfolk og idrettsfolk, gjerne med utgangspunkt i Vålådalens fjällstation hvor man kan dra på både korte dagsturer og lengre turer. Vålådalen er en populær skidestinasjon og har samtidig et rikt dyre og planteliv. Her finnes også Vålådalens naturreservat som er et perfekt område for vandring i fjellene. I tillegg dekker kartet Lunndörrsfjällen som inngår i Vålådalens naturreservat. Eksempel på fjellstuer i kartet: Østra Vålådalen, Vålåstugorna og Anarisstugan.
249,-
-+
3 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Nordeca Vålådalen:
Kartserie: Svenske Fjellkart
Målestokk: 1:50 000
Utgitt: 2021

Beskrivelse

Kartet dekker området fra Stor-Blåsjön i vest, ikke langt fra grensen mot Norge, til Saxnäs og Kultsjön i øst. Kartet er perfekt for deg som liker fjellturer, gå på ski, sykle, fiske og oppleve ekte villmark. Kartet dekker fjelllandsbyen Borgafjäll som ligger majestestisk til mellom Borgafjällen med en storslagen utsikt over Borgahällen og Klöverfjället. Området byr på mange flotte dagsturer, mest kjent er vandringen opp til Borghällen (1149 moh.) og Klöverfjället (1303 moh.) hvor du kan nyte en fantastisk utsikt. Eksempel på fjellstuer i kartet: Slipsikstugan og Sielkentjakkstugan.

30624