Sports-BH S Northern Playground Zipbra Side W S Grey Sports-BH S Northern Playground Zipbra Side W S Grey

Northern Playground Zipbra Side W S Grey

Sports-BH S

Varenr.: 900347
Northern Playground Zipbra Side Wool er en smart BH i merinoull med glidelås i sidene slik at hele saken kan zippes rett av. Polstringen på innsiden hindrer kuldebroer og gir god komfort. Sitter godt på, er varm og komfortabel. Superlett å ta både av og på!
Størrelseprodukt
S
M
L
648,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Northern Playground Zipbra Side Wool Woman:
Vekt: 95 gram (S)
Materiale: 73 % merinoull, 24 % polyester og 3 % elastan / Superfin helårsull i 18,5 mikron (200 g/m²)
Som de fleste ullprodukter vil også våre produkter kunne krympe litt ved første vask.
Farge
  • Grønn
  • Grå
Beskrivelse
  • Veldig enkel å ta av, selv med klær på. Den er også veldig enkel å ta på. Du slipper å åle deg inn i den...
  • Produsert i Europa.
  • Høykvalitets merinoull strikket i Litauen.

Å være varm er å være tørr

Hvis det innerste laget er vått, hjelper det lite med store dunjakker. Når man er ferdig med ei treningsøkt eller en tur og kommer til bilen, trikken eller teltet er det viktig å bli tørr raskt. Da vil en fuktig BH være gull å få vekk fra huden. Det hjelper selvsagt at den er laget i ull, men fuktighet gjør at man blir kald uansett.

Samtidig er det slik at du ikke ta den av – men at du har friheten til å gjøre det hvis du ønsker. Det er derfor Fjell og Vidde kaller den en BH-revolusjon.

Vanlig spørsmål:

– Er glidelåsen ubehagelig?

Nei, som med alle andre Northern Playground produkter, er glidelåsene paddet hele veien og man tenker ikke på dem når man leker i skogen.

Produsert i Europa

Northern Playground produserer i Litauen. Dette gjør de for å sikre kvalitet og for å redusere karbonutslippet ved produksjon. I tillegg kommer alledeler av produktene deres fra europeiske leverandører, bortsett fra rå-ullen som importeres fra New Zealand og Australia. Europeisk produksjon er ikke billig, men du får til gjengjeld et produkt med færre reisemil og lang holdbarhet. Fabrikken Utenos tar miljøansvaret sitt svært seriøst og er for eksempel en av få produsenter som oppfyller Greenpeace sine strenge krav i sin Detox Campaign.

Northern Playground starter med at Jo Egil Tobiassen ble lei av svette boksere og syr den første Zipbodyen sammen med mammen sin i 2011. Så går det slag i slag med Youtube-kurs og symaskin – og vipps får de jaggu solgt den første Ziplongsen til en kar som skal krysse Grønland. Så starter de selskapet, vinner priser og slår seg opp. Nå holder de full fart med utvikling fra Norge, og produksjon i Litauen. De har til og med en egen avdeling med somaliske kvinner fra Kulmis-nettverket, som fikser arbeidsplasser og lokal produksjon med merkevaren Made in Tøyen, Oslo. For en bra gjeng!

0

Slik velger du sports-BH

Det er mange modeller å velge mellom. Hvilken type passer deg og dine bryster best?
0

Innerlag: Dette må du vite om undertøy

Feil eller dårlig undertøy kan fort ødelegge en god turopplevelse. Her er kjøpetipsene du trenger og fellene du bør styre unna.
0

Dette må du vite om trelagsprinsippet

Det er mye fancy turklær i butikken, men hva trenger du egentlig? Vi guider deg gjennom trelagsprinsippet og styrer deg unna de verste fellene slik at du får turklær du blir fornøyd med.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

19498