Snøspade Ortovox Shovel Kodiak Snøspade Ortovox Shovel Kodiak Snøspade Ortovox Shovel Kodiak Snøspade Ortovox Shovel Kodiak

Ortovox Shovel Kodiak

Snøspade

Varenr.: 118871
Ortovox Shovel Kodiak 3.1 er en snøspade med ovalt skaft i aluminium, T6-blad og langt teleskopskaft. Skaftet kan også monteres på bladet som krafse. Bra spade til seriøs graving!
1 499,-
-+
4 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Ortovox Shovel Kodiak 3.1:
Mål: 44–88 cm / Blad 23 x 30 x 6 cm
Vekt: 770 gram
Pakkvolum: 3,1 liter
Materiale: Blad i 6061-T6 herdet aluminum / Skaft i 6061-T6 herdet aluminum

Farge
Blå
Beskrivelse

Ortovox ble grunnlagt i München i Tyskland Gerald Kampel og Jürgen Wegner i 1980 da de sammen utviklet Ortovox F2 – verdens første skredsøker som kunne motta og sende signal på samme frekvens (457 kHz). I 1985 utviklet de en snøspade og skisekk i så god kvalitet at de fortsatt er i bruk.

I 1988 startet Ortovox å produsere klær av ull og i dag bruker de ull som hovedmateriale i alle klærne sine. Ved å kombinere ull med andre materialer som Schoeller har Ortovox revolusjonert måten man bruker de fantastiske miljøvennlige og holdbare ullfibrene på innen vinter og sommer bekledning.

Ortovox har fokus på korte transportruter, bærekraftig produksjon og tillit til produsentene. Derfor er nå alt av tolags og trelags klær produsert 100 % i Europa.

Klær og utstyr til en god skitur

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

31035