Superlett dagstursekk Osprey UL Dry Stuff Pack 20 457 Superlett dagstursekk Osprey UL Dry Stuff Pack 20 457 Superlett dagstursekk Osprey UL Dry Stuff Pack 20 457

Osprey UL Dry Stuff Pack 20 457

Superlett dagstursekk

Varenr.: 111513
Osprey Ultralight Dry Stuff Pack 20 er en superlett ryggsekk som tar minimal plass når den er stappet bort i baggen sin. Når du bærer den på ryggen rommer den hele 20 liter. Sekken har en liten lomme til småting ,en innvnedig sikkerhetslomme og sidelommer i stretch-netting til vannflasker. Perfekt ekstrasekk på ferie og til plutselige turer på butikken.
FargeproduktOsprey 457 VenturiBlue
Superlett dagstursekk Osprey UL Dry Stuff Pack 20 457
Superlett dagstursekk Osprey UL Dry Stuff Pack 20 ShadowGrey
677,-
-+
5 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Mountain Equipment, Gregory, SkogstadBergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Osprey UL Dry Stuff Pack 20:
Volum: 20 liter
Vekt: 200 gram
Mål: 26 x 45 x 22 cm
Materiale: 40D ripstop nylon

Farge
  • Blå
  • Grå
Beskrivelse
  • Reflekslomme.
  • Innvendig sikkerhetslomme.
  • Glidelåslomme for oppbevaring av småting.

Osprey ble skapt i California, i 1974, ved en enkelt symaskin, med et hode fullt av ideer og et ønske om å designe og utvikle innovative ryggsekker av høyeste kvalitet. Dagens Osprey-produkter fortsetter i samme pionerånd, og blir brukt på alt fra de høyeste fjelltopper til de mest avsidesliggende øyer og overalt i mellom.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

21243