Storsekk til dame XS/S Osprey Ariel Plus 60 W XS/S 407 Storsekk til dame XS/S Osprey Ariel Plus 60 W XS/S 407 Storsekk til dame XS/S Osprey Ariel Plus 60 W XS/S 407 Storsekk til dame XS/S Osprey Ariel Plus 60 W XS/S 407 Storsekk til dame XS/S Osprey Ariel Plus 60 W XS/S 407 Storsekk til dame XS/S Osprey Ariel Plus 60 W XS/S 407 Storsekk til dame XS/S Osprey Ariel Plus 60 W XS/S 407 Storsekk til dame XS/S Osprey Ariel Plus 60 W XS/S 407 Storsekk til dame XS/S Osprey Ariel Plus 60 W XS/S 407 Storsekk til dame XS/S Osprey Ariel Plus 60 W XS/S 407

Osprey Ariel Plus 60 W XS/S 407

Storsekk til dame XS/S

Varenr.: 114471
Osprey Ariel Plus 60 er en av våre største damesekker. Den er laget for de som har tenkt seg langt inn i villmarken for å utforske de mest avsidesliggende stedene. Den er utstyrt med et Fit-on-the-Fly-hoftebelte og skulderremmer som kan tilpasses for en helt nøyaktig passform. Et AirScape-ryggpanel gir en pustende og kroppsnær passform, mens den stabile bæremåten gjør det mulig å takle de tyngste lastene for de største eventyrene. Et avtakbart topplokk som raskt kan gjøres om til en romslig dagsekk.
Rygglengdeprodukt
2 749,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Osprey Ariel Plus 60 XS/S:
Volum: 58 liter
Vekt: 2380 gram
Materiale: 420D High Tenacity Bluesign nylon
Rygglengde: 33–43 cm

Farge
Rød
Beskrivelse
  • Et Fit-on-the-Fly-hoftebelte og Fit-on-the-Fly-skulderremmer som kan tilpasses, og en justerbar rygglengde som gjør det mulig å finjustere passformen for ulike kroppsformer og størrelser.
  • Sprøytestøpt AirScape-ryggpanel med utstanset skum gir en pustende og kroppsnær passform.
  • De største ryggsekkene våre gir en stabil og kroppsnær bæremåte som er ideell for bæring av tyngre laster i mer krevende terreng.
  • Tåler langvarig bruk på de tøffeste rutene.
  • Topplokket kan enkelt tas av og brukes som en romslig dagsekk for korte avstikkere. Bæresystemet ligg gjemt i lommen på topplokket og enden på reimen festes i løkken på undersiden av topplokket (ikke i klipsene).
  • Laget med bluesign-godkjent kvalitetsnylon med høy tetthet og PFC-fri DWR.

Osprey ble skapt i California, i 1974, ved en enkelt symaskin, med et hode fullt av ideer og et ønske om å designe og utvikle innovative ryggsekker av høyeste kvalitet. Dagens Osprey-produkter fortsetter i samme pionerånd, og blir brukt på alt fra de høyeste fjelltopper til de mest avsidesliggende øyer og overalt i mellom.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

25085