Tursekk til dame Osprey Kyte 56 MulberryPurple

Osprey Kyte 56 MulberryPurple

Tursekk til dame

Varenr.: 752547
Osprey Kyte 56 er en robust arbeidshest av en topptursekk. Den er perfekt for middels og lange eventyr med mye utstyr. Sekken har store lastekapasitet med plass til ukurant utstyr og enkel tilgang med stor U-glidelåsåpning på hele frontpanelet. Da er det enkelt å finne igjen akkurat det du leter etter. Sekken har også vanlig tilgang til hovedrommet fra under lokket, med en snørestropp som lukkemekanisme, i tillegg til eget rom til sovepose.
FargeproduktOsprey 215 MulberryPurple
Tursekk til dame Osprey Kyte 56 MulberryPurple
Tursekk til dame Osprey Kyte 56 S/M SirenGrey
1 692,-
-+
4 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Mountain Equipment, Gregory, SkogstadBergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Osprey Kyte 56 S/M:
Volum: 56 liter
Mål: 35 x 72 x 35 cm
Vekt: 1700 gram
Farge
Lilla
Beskrivelse

Osprey ble skapt i California, i 1974, ved en enkelt symaskin, med et hode fullt av ideer og et ønske om å designe og utvikle innovative ryggsekker av høyeste kvalitet. Dagens Osprey-produkter fortsetter i samme pionerånd, og blir brukt på alt fra de høyeste fjelltopper til de mest avsidesliggende øyer og overalt i mellom.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

692