21788 21788 21788 21788 21788 21788

Tufte Face Mask with Valve Black NSF

Speidermunnbind med ventil

Varenr.: 112014
Tufte Face Mask with Valve er et mykt, komfortabel og vaskbart munnbind med ventil. Laget i økologisk bomull. Trykket Norges speiderforbund-logo på siden. Leveres med to engangsfilter.
119,-
77,-Tilbud
-+
20+ på lager.
Beskrivelse

Pakningen inneholder to engangsfiltre, disse kastes i egnet beholder etter bruk. Filtreringseffekten er over 90 % ved korrekt bruk av filteret. Følg bruksanvisningen nøye.

For optimal effekt må munnbindet isolere godt rundt nese og munn, slik at all pust går igjennom filteret. De justerbare strammestrikkene gjør at munnbindet kan tilpasses ulike ansiktsstørrelser. Dersom du har skjegg og/eller bart gir ikke munnbindet tilstrekkelig beskyttelse.

 • Vask munnbindet før første gangs bruk.
 • Følg bruksanvisningen nøye før bruk.
 • Bør oppbevares tørt og lagres i en papirpose, konvolutt eller tilsvarende.
 • Munnbindet er laget til voksne og skal aldri benyttes av barn under 3 år. For barn mellom 3 og 12 år anbefales det kun hvis barna er under oppsyn av voksne.
 • Bruk av munnbind erstatter ikke andre smittevernråd.
 • Er ikke egnet til bruk under fysisk aktivitet.
 • Ikke bruk dersom munnbindet er skadet eller skittent; munnbindet kan vaskes på opptil 60 grader og skal ikke renses. Ikke benytt tøymykner.
 • Ved sykdom, er det er ikke tilstrekkelig å bruke munnbind, ta kontakt med lege.
  Sjekk at munnbindet er korrekt satt på og at det dekker nese, munn og kinn, merk at munnbindet ikke gir tilstrekkelig beskyttelse dersom brukeren har skjegg og/eller bart.
 • Dette munnbindet er ikke regnet som medisinsk utstyr (MD) i betydningen som er brukt i direktiv 93/42/CEE eller forordning EU/2017/745/745. Det regnes heller ikke som personlig verneutstyr (PPE) i betydningen brukt i forordning EU/2016/425.

Tufte heier på alle hverdagshelter som står på for å nå sine mål. Tufte har selv som mål å lage klær som er behagelige, ser bra ut og gjør godt. De jobber hver dag for å finne de beste stoffkvalitetene og sikre at plaggene er rene, miljøvennlige og samtidig myke og komfortable. Det er hardt arbeid, men det føles godt – både for Tufte, forbrukerne og kloden.

0

Førstehjelpsutstyret du alltid tar med på tur

Førstehjelpsutstyr skal alltid være med på tur. I verste fall vil det hjelpe dere å gi den nødvendige første livreddende førstehjelpen. I beste fall vil dere klare å fikse «småskader» slik at turen kan fortsette.

Se flere fra kategorien:

21788