Turjakke til herre L Tufte Alke Hooded Jacket M L 012 Turjakke til herre L Tufte Alke Hooded Jacket M L 012 Turjakke til herre L Tufte Alke Hooded Jacket M L 012 Turjakke til herre L Tufte Alke Hooded Jacket M L 012

Tufte Alke Hooded Jacket M L 012

Turjakke til herre L

Varenr.: 316651
Tufte Alke Hooded Jacket M til herre er en klassisk jakke for eventyr utendørs. Laget i økologisk bomull, og den er like komfortabel som den er bærekraftig og praktisk. Jakken er romslig nok for et varmt mellomlag, som f.eks en av Tuftes Bambull Blend gensere. Den er utstyrt med elastisk snorstramming på nederste kant, og er lengre bak for å unngå unødvendige glipper. Den har borrelås nederst på ermene for å justere åpningen rundt håndleddene. Albuer, nedre kant og skuldre er kledd i forsterkede paneler for ekstra god varighet og slitestyrke. Den romslige hetten, med elastisk snorstramming på åpningen og borrelåsfeste bak, vil holde hodet beskyttet litt ruskevær. En glidelåslomme på bryst og to i front, i tillegg til to innerlommer, vil holde på alle verdisaker mens du er ute og utforsker. Har du en slik jakke er du definitivt klar for alt naturen har å by på.
FargeproduktTufte Dress Blues Insignia Blue
Turjakke til herre L Tufte Alke Hooded Jacket M L 012
Størrelseprodukt
S
M
L
1 599,-
800,-Tilbud
-+
3 på lager.

Tufte Alke Hooded Jacket M:
Passform: Normal
Materiale: 97 % økologisk bomull og 3 % spandex / Forsterkede områder i 100 % økologisk bomull
Vask: Maskinvask på 40° C. Ikke bruk tørketrommel eller tøymykner. Kan strykes på lave temperaturer. Tenk på miljøet – ikke vask for ofte.

Beskrivelse
  • Brodert speiderlogo på skulder.
  • Økologisk bomull.
  • Slitesterk.
  • Glidelåslukking med YKK-glidelås
  • Hette med snorstramming og snorstramming nederst.
  • Lommer i sidene med glidelåslukking samt glidelåslomme på brystet.
  • Dersom du ønsker å gjøre jakken vannavstøtende og mer slitesterk anbefaler vi å sette den inn med miljøvennlig voksimpregnering.
4542