4592
40%

Tufte Wool Pack Pencil Case Kid 26–30 T

Barnesokker i penal

Varenr.:316865
Tufte Kids Wool Pack Pencil Case er en skikkelig gavepakke til skolestart! Et pennal fylt med fire av Tuftes gode og varme Bambull Blend-sokker – perfekt når høsten kommer med kalde gulv og hjemmelekser. Pennalet er laget i økologisk bomull, er svært slitesterkt og kan dermed fylles med blyanter og tusjer i mange år fremover. Sokkene har høy ullprosent som sikrer god varme, og blandingen med bambusviskose sørger for uslåelig mykhet. Tufte har også lagt til nylon for å sikre ekstra slitestyrke og mindre sjanse for gnagsår. En fantastisk myk og behagelig ullsokk som klør mindre enn vanlige ullsokker, begrenser klamhet og lukt, og holder tærne lune uansett vær.
FargeproduktTufte Dress Blues Angel Blue
Barnesokker i penal Tufte Wool Pack Pencil Case Kid 26–30 T
Skostørrelseprodukt
299,-
179,-Tilbud
-+
3 på lager.
Beskrivelse
  • Penalet har YKK-glidelås og hempe på siden.
  • Sokkene har størrelse på innsiden av sokkekanten.

Om Bambull Blend

Bambull Blend er laget av en blanding av tykk, varm ull spunnet sammen med myk bambusviskose. Dette gir god varme og samtidig behagelig komfort. Ettersom plaggene ikke har en to-lagskonstruksjon, vil man kunne oppleve å få noe ull direkte mot huden – derfor har Tufte spunnet ulla sammen med kløfri bambusviskose for å gjøre det så behagelig som mulig. De veksler mellom å blande inn merinoull og lammeull i Bambull Blend-produktene, da ulla har litt forskjellige kvaliteter. Lammeullen finnes i Tuftes Bambull Blend overdeler og votter, mens merinoullen er blandet sammen med bambusviskose i alle deres Bambull Blend luer og sokker.

Sokkene er ikke et tolags-produkt på samme linje som resten av Bambull-serien. Garnet er spunnet til en blanding og man vil derfor få noe ull mot hud. Ullen Tufte bruker er høykvalitets merino ull som sammen med kløfri bambusviskose gir barna en så behagelig opplevelse som mulig.

Om Økologisk bomull

Økologisk bomull blir dyrket uten bruk av kunstig gjødsling eller sprøytemidler. Dette fører til at produksjonen fremmer og forbedrer det biologiske mangfoldet og biologiske sykluser. Prosessen forbedrer jorden og bruker ofte mindre vann enn vanlig bomull. Vi bruker kun økologisk eller resirkulert bomull i våre plagg, nettopp for å skåne miljøet så mye vi kan.

Tufte Kids Wool Pack Pencil Case:

  • Materiale: Sokker i 42 % merinoull, 35 % nylon, 21 % bambusviskose og 2 % elastan / Pennal i 100 % økologisk bomull
  • Vedlikeholdsråd: Maskinvask på ullprogram 30°C. Ikke tørk i tørketrommel. Ikke bruk tøymykner eller blekemidler. Kan strykes på lave temperaturer. Tenk på miljøet – ikke vask for ofte.

Tufte heier på alle hverdagshelter som står på for å nå sine mål. Tufte har selv som mål å lage klær som er behagelige, ser bra ut og gjør godt. De jobber hver dag for å finne de beste stoffkvalitetene og sikre at plaggene er rene, miljøvennlige og samtidig myke og komfortable. Det er hardt arbeid, men det føles godt – både for Tufte, forbrukerne og kloden.

4592