4691
25%

Tufte Pride Crew Sock 41–46

Regnbuesokk

Varenr.:380800
Tufte Pride Unisex Crew Sock er en stolt, komfortabel og middels høy, hvit sokk med regnbuestriper. Passer like godt i pensko, som i joggesko og støvler. En skikkelig anvendelig sokk du alltid kan stole på, hele året gjennom.
Skostørrelseprodukt
99,-
74,-Tilbud
-+
20+ på lager.
Beskrivelse
  • Leveres med integrert vaskeindikator. Når sokkene ikke lenger er hvite, bør de vaskes...

Vær en supporter

Vi ønsker at speideren skal være åpen for alle, og at vi skal akseptere hverandres ulikhet. Er du en supporter? Vis din støtte til skeiv speiding og LHBT (lesbiske, homofile, bifile og transpersoner) og bær regnbuen med stolthet.

NSF og KM gikk sammen

Norges speiderforbund og KFUK-KFUM-speiderne deltok for første gang sammen i Pride Parade i Oslo i 2019. Det gjorde de for å aktivt vise at mangfold i organisasjonene er verdifullt, og at speideren er for alle. Ved å gå under speiderbanneret i paraden, ville de både inspirere, støtte og være en god, synlig rollemodeller for andre. De oppfordrer også speidere til å delta på lokale Pride-arrangementer.

LES MER: Pride-paraden – årets viktigste speidertur?

Tufte Pride Unisex Crew Sock:

  • Materiale: 61 % SoftBoost (35 % bambus lyocell og 21 % modal), 14 % økologisk bomull, 27 % nylon og 3 % elastan
  • Vask: Tåler maskinvask ved 60?, men blir ren på 40?. Ikke bruk blekemidler eller tøymykner. Produktet er naturlig mykt og fibrenes egenskaper kan ødelegges av kjemikaliene i tøymykneren. Anbefales å tørkes uten bruk av tørketrommel, men tåler svak varme. Kan strykes på laveste temperatur

Tufte heier på alle hverdagshelter som står på for å nå sine mål. Tufte har selv som mål å lage klær som er behagelige, ser bra ut og gjør godt. De jobber hver dag for å finne de beste stoffkvalitetene og sikre at plaggene er rene, miljøvennlige og samtidig myke og komfortable. Det er hardt arbeid, men det føles godt – både for Tufte, forbrukerne og kloden.

4691