Klimaboka Cappelen Damm Klimaboka

Cappelen Damm Klimaboka

Klimaboka

Varenr.: 125378
Cappelen Damms Klimaboka er Greta Thunberg samling av kunnskapen til over hundre eksperter – geofysikere, oseanografer og meteorologer; ingeniører, økonomer og matematikere; historikere, filosofer og urfolksledere – for å gi oss alle kunnskapen vi trenger for å bekjempe klimakatastrofer. Sammen med dem deler hun sine egne historier om å demonstrere og avdekke greenwashing rundt om i verden. Hun viser at dette er en av våre største utfordringer, men også vår største kilde til håp. Når vi har sett hele bildet, hvorfor handler vi ikke? Og hvis et skolebarns streik kunne sette i gang en global protest, hva kan vi få til sammen?
409,-
-+
3 på lager.

Visste du at:

Klimaboka:
Forlag: Cappelen Damm
Forfatter: Greta Thunberg
Utgitt: 2022
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788202761677
Innbinding: Innbundet
Sider: 464 sider

Beskrivelse

Vi har fortsatt tid til å forandre verden.

Fra verdens ledende klimaaktivist, Greta Thunberg, kommer den essensielle håndboken for å få det til. Du tror kanskje det er en umulig oppgave å sikre en trygg fremtid for livet på jorden. Men det er håp – hvis vi lytter til vitenskapen før det er for sent. Vi lever på et avgjørende tidspunkt i menneskehetens historie. Sammen kan vi få til det tilsynelatende umulige. Men det må være oss, og det må være nå.

Om Greta Thunberg

Greta Thunberg (f. 2003) startet den første skolestreiken i Stockholm i august 2018, noe som var begynnelsen på en internasjonal bevegelse. I 2019 mottok hun Fritt Ords pris sammen med Natur og Ungdom. Hun bor i Stockholm sammen med familien.

Anmeldelse: «Dommens dag over homo sapiens»

«Greta Thunberg viser oss en klima­bevegelse i ferd med å radikaliseres. Det er sannsynligvis ikke godt nytt for klimaet.» Les hele anmeldelsen til Ole Hegdal på NRK.no

37551