Grill- og stekesett Øyo Duo Grill- og stekesett Grill- og stekesett Øyo Duo Grill- og stekesett Grill- og stekesett Øyo Duo Grill- og stekesett

Øyo Duo Grill- og stekesett

Grill- og stekesett

Varenr.: 118260
Øyo Duo Grill- og stekesett er en japansk kokkekniv og en spadepinsett i flott filtmappe. Mappen fungerer som emballasje og for oppbevaring av produktet hjemme og på tur.
799,-
-+
3 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Øyo Duo Grill- og stekesett:
Mål: 15 x 38 cm / Kun japansk kokkekniv 315 mm (blad 190 mm)
Vekt: 280 gram
Materiale: Blad i premium 440 stål / Skaft i vokset eik / Mappe i ullfilt

Beskrivelse
  • Den japanske kokkekniven har hull og riller for å unngå vakuum når man kutter. En allsidig og effektiv kjøkkenkniv til kjøtt, fisk og grønnsaker. Skaftet i oljet eik er formet som en triangel og gir perfekt ergonomi, slik at trykket på kniven blir optimalt ved bruk.
  • Den smarte spadepinsetten er Øyos egen oppfinnelse. Denne ble oppfunnet av da de skulle steke fisk i panne. Med vanlig stekespade ble fisken mistet slik at oljen sprutet. Oljeflekker og rens førte til et supert produkt.

For Øyo handler god stålkvalitet om balansen mellom hvor lenge kniven holder seg skarp og hvor lett den er å slipe opp igjen. Øyo har derfor valgt å bruke 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Stålet er herdet til 56 rockwell (hrc). Oppbevar knivene i filtsliren, på magnet eller annet. Vask kniven med mild såpe, unngå oppvaskmaskin. Skarpe kniver gir matglede, slip derfor jevnlig med Øyo knivsliper og olje skaftene med nøytral matolje.

30413